Категорије
СНП

Vuksanović: Vlada pomogla Plantaže sa milion i po eura

Vlada Crne Gore u tehničkom mandatu pomogla je kompaniju „Plantaže“ sa milion i po eura, saopštio je član Predsjedništva Socijalističke narodne partije (SNP) i predsjednik Odbora direktora Plantaža Nebojša Vuksanović.

On je kazao da je ovo prvi put da je bilo koja vlada finansijski pomogla ovu kompaniju.

– Kompanija se i dalje suočava sa velikim problemima, ali konačno je jedna vlada pomogla u finansijskom smislu. Posebnu zahvalnost dugujem ministru poljoprivrede i potpredsjedniku Vlade Vladimiru Jokoviću kao i kabinetu predsjednika Vlade koji su prepoznali važnost i potrebu da se kompaniji pomogne u ovom trenutku – dodao je Vuksanović.

On smatra da je 43. Vlada odradila jako značajan posao i unaprijedila ono što je prethodna napravila.

– I napravila značajan iskorak u poboljšanju standarda građana – dodao je on.

Do kraja godine novo rukovodstvo odbora Glavnog grada SNP-a

Vuksanović je kazao da su pokrenute procedure za izbor novog rukovodstva Glavnog grada SNP-a, te da će biti završene do kraja godine.

On je dodao da se neće kandidovati za predsjednika SNP-a u Podgorici.

– Ono što je interesantno je što ja neću biti kandidat za predsjednika opštinskog odbora jer smatram da u SNP-u ima dobrih kandidata koji bi taj posao mogli da rade na najbolji mogiući način i imaće moju stoprocentnu podršku. Potpuno sam siguran da će novi opštinski odbor biti veoma konkurentan – poručio je on.

Vuksanović je istakao i dostignuća te partije.

– To su potpisani Temeljni ugovor, koji je bio prioritetni cilj SNP-a, donošenje Zakona o popisu kao i Zakon o porijeklu imovine – a na sličan način očekujemo i da se finalzuje pitanje priključenja Crne Gore Otvorenom Balkanu – kazao je on.

On je poručio da prateći izjave međunarodnih, ali i naših zvaničnika, još nije vidio valjan razlog zašto Crna Gora ne bi pristupila ovoj inicijativi.

Izvor: https://www.pobjeda.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.