Категорије
СНП

JOKOVIĆ: UVJERENI SMO DA ĆE MANDIĆ BITI POBJEDNIK PREDSJEDNIČKIH IZBORA

Lider Socijalističke narodne partije Vladimir Joković rekao je da će Crna Gora 19. marta dobiti novog predsjednika čime će, kako je rekao, nastupiti demokratizacija Crne Gore.

Ponovio je da će SNP na predsjedničkim izborima podržati jednog od lidera DF Andriju Mandića.

„Uvjereni smo da će Mandić biti pobjednik izbora. Oslušali smo i glas naših istaknutih članova, ova podrška je bila i očekivana. Vjerujemo da pobjeda neće doći u pitanje“, rekao je Joković.

Na pitanje da li bi podržali Jakova Milatovića ako prođe u drugi drug, Joković je rekao da će „nevoljno ali podržati bilo koga samo da se ne glasa kandidat DPS“.

Joković je kazao da mu nije jasno kako neko ko je govorio neistine i dalje može biti na čelu pokreta Evropa sad.

On je rekao da su Milatović i Spajić bili u delegaciji sa Zdravkom Krivokapićem koja nije potpisala Temeljni ugovor sa SPC u Beogradu.

„Nisu ga potpisali i nijednu riječ niko nije rekao protiv toga, a Abazović i SNP kad im je rečeno da će Vladi izglasano nepovjerenje, mi smo ga potpisali pa da nas je koštalo i mnogo više…Dobro znamo da je Spajić rekao da je bio poritv ustoličenja Mitropolita Joanikija na Cetinju“, rekao je Joković. 

Rekao je da će podržati svakoga u drugom krugu, ko nije iz redova DPS ili „njihovih satelita“. 

„Žalim što nije izabran i sedmi sudija iz reda nacionalnih manjina“, naveo je Joković.

On je, podsjećajući na rad Vlade, naveo da ne zna da li je nekad neka Vlada uspjela da za kratko vrijeme sasiječe šverc cigareta, izbori se protiv mafije…

„Vratili smo državi nezakonito uzurpiranje linije Kamenari-Lepetane, plate su nikad veće, nikad nije bilo manje nezaposlenih“, rekao je Joković.

Konferenciju ste mogli pratiti uživo na našem portalu. 

Izvor: https://www.rtnk.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.