Категорије
СНП

OO SNP Berane dao punu podršku Andriji Mandiću

Berane zna najbolje, da je plamen slobode i borbe protiv DPS režima i njihove kriminalne hobotnice krenuo upravo iz Berana, od Socijalističke narodne partije i koalicionih partnera, kada smo se 2014. godine na čelu sa tadašnjim predsjednikom OO SNP Berane, a današnjim ministrom u 43. Vladi, Dragoslavom Šćekićem, suprostavili režimu DPS-a i Milu Đukanoviću koji je urušio i uništio naš grad i državu

Na sastanku predsjednika OO SNP Berane Tihomira Bogavca sa predsjednicima mjesnih odbora, jednoglasno je data podrška odluci GO SNP da se podrži predsjednički kandidat Andrija Mandić, koji će imati ključnu ulogu u konačnoj pobjedi nad politikom Mila Đukanovića.

Na održanom sastanku odlučeno je da se pokrene kompletna infrastruktura OO SNP-a Berane u podršci predsjedničkom kandidatu, jednom od pobjednika izbora koji su značili slobodu građanima Crne Gore, i koji se zajedno sa SNP-om borio protiv DPS režima.

Berane zna najbolje, da je plamen slobode i borbe protiv DPS režima i njihove kriminalne hobotnice krenuo upravo iz Berana, od Socijalističke narodne partije i koalicionih partnera, kada smo se 2014. godine na čelu sa tadašnjim predsjednikom OO SNP Berane, a današnjim ministrom u 43. Vladi, Dragoslavom Šćekićem, suprostavili režimu DPS-a i Milu Đukanoviću koji je urušio i uništio naš grad i državu.

Prvi put u našem gradu, te 2014. godine, pokrenuli smo borbu, zapalili plamem slobode koji se polako ali sigirno širio kroz sve gradove, a onda 30. avgusta 2020.godine proširio se i na Crnu Goru. Tada je Crna Gora oslobođena ili smo bar tako mislili.

Ovih dana, javljaju se samozvani eksperti koji pokušavaju da preuzmu naše zasluge, da se predstave kao borci protiv DPS režima, ustvari bili su dio istog, bili su na njihovoj strani…a sada se predstavljajući kao borci za slobodu. Ali, Berane i Crna Gora znaju najbolje.

Foto: SNP Berane

Znaju i to, da na sjeveru Crne Gore, a posebno u Beranama, za godinu i po dana koliko su eksperti bili u Vladi, nije uložem niti jedan cent, a nije da nisu obećavali…

Iako su imali više prilika, da pokažu da im je, kako kažu,  „Berane centar sjevera“… nisu to uradili. Već su nakon lokalnih izbora, okrenuli leđa i biračima i svojim opštinskim odborima…Berane sve to zna najbolje!

Foto: SNP Berane

Mi nastavljamo dalje svoju borbu, časnim putem, kao i do sada. I dajemo podršku Glavnom odboru u odluci da se za predsjedničkog kandidata podrži Andrija Mandić.

Srećno, nema odustajanja, plamen slobode neka opet krene iz naših Berana!

Izvor: https://budiminfo.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.