Категорије
СНП

ODRŽANA PRVA SJEDNICA OO SNP GLAVNG GRADA

Četvrt vijeka Socijalistička narodna partija se hrabro borila protiv režima Mila Đukanovića, konačno je završeno ono smo mi prvi započeli sada već davne 1997. godine.

Poseban pijetet iskazujemo prema onima koji nisu dočekali promjene, a koji su žrtvovali ono najvrednije kako bi naše društvo postalo demokratsko i slobodno. Jedan od naših prioriteta je ispunjen, u fokusu našeg rada ostaju pitanja koje se tiče svakodnevice naših građana, ekonomija i životni standard. Vrata SNP su otvorena za sve građane, posebno za mlade ljude. Sigurni smo da zajedničkim snagama možemo izgraditi pravedniju, sigurniju i prosperitetniju Crnu Goru. Spremno dočekujemo sledeće izbore otvoreni za saradnju sa svima onima koji smatraju da su promjene u političkom životu civilizacijski iskorak.

Sjednici Opštinskog odbora SNP Glavnog grada je prisustvovalo 86 članova, na sjednici su izabrani potpredsjednici odbora Ljiljana Lutovac – dipl. pravnik i Maša Stevović – profesorica italijanskog jezika. Formiran je i Izvršni odbor koji broji 35 članova, za sekretara Izvršnog odbora izabran je Radoje Radojević – SSS.

Odboru su prisustvovali predsjednik SNP CG i ministar poljoprivrede Vladimir Joković, potpredsjednik partije i ministar zdravlja Dragoslav Šćekić i poslanik u Skupštini Crne Gore Dragan Vukić.Na sjednici je izvršena i dopuna Opštinskog odbora, novi članovi su postali: – Boško Vuković magistar političkih nauka,- Momčilo Blagojević dr nauka za hidrologiju i geologiju,- Milka Obradović profesorica srpskog jezika i književnosti,- Milojka Kljajević učiteljica razredne nastave,- Miodrag Došljak magistar ekonomskih nauka i dipl. inžinjer poljoprivrede i- Drago Bulatović SSS.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.