Категорије
СНП

SNP KREĆE SA PREDIZBORNIM AKTIVNOSTIMA

U prostorijama centrale Socijalističke narodne partije juče je održana sjednica Odbora SNP Glavnog grada, na kojoj je prisustvovalo 87 članova odbora.

Sjednicom je predsjedavao predsjednik podgoričkog odbora Bogdan Božović, a prisustvovali su takođe predsjednik SNP CG, potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede gospodin Vladimir Joković i potpredsjednik SNP CG i ministar zdravlja gospodin Dragoslav Šćekić.

Na sjednici su razmatrane započete aktivnosti u susret parlamentarnim izborima zakazanim za 11. jun 2023. godine, prikupljanje potpisa za podršku listi SNP CG, otvoren je i unutarpartijski postupak za predlaganje kandidata za poslaničku listu SNP CG.

Socijalistička narodna partija je za 25 godina postojanja mnogo pružila našem društvu, čemu u prilog govore brojni zakoni koji su usvojeni u Skupštini CG, a od kojih su koristi osjetili svi građani.

Neki od naših predloga su:

📍naknade majkama sa 3+ djece,

📍besplatni udžbenici,

📍povratak osam otetih penzija penzionerima,

📍povećanje naknade nezaposlenim licima,

📍zabranа davanja otkaza ženama u periodu trudnoće ili tokom porodiljskog odsustva itd.

Podgorički odbor ima posebnu ulogu u istoriji SNP, i svjesni te činjenice sa mnogo motiva, elana i energije ulazimo u predstojeće političke bitke.

Tome u prilog govori i brojno prisustvo na sastancima odbora, volja i iskrena želja svih članova odbora da predanim radom i iskrenim zalaganjem napravimo dobar rezultat na narednim parlamentarnim izborima.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.