Категорије
Друштво

Darko Stojanović, potpredsjednik OO SNP Berane

FATIĆU, SNP JE UVIJEK BILA I BIĆE UZ SVOJ NAROD!

Partija beranske prošlosti, ili DPS, koji uskoro i na državnom nivou odlazi u neslavnu istoriju, nastavlja da šamara samu sebe i uveseljava javnost svojim piskaranjima.

Pominju socijalnu ugroženost, neracionalno trošenje novca i slično, i opet nas tjeraju da ih podsjetimo da su njihovi najviši funkcioneri otimali imovinu od socijalno najugroženijih, trpali u svoje džepove i još tada bili preteče današnje afere „Koverat“ od koje se stidi svaki dobronamjerni građanin Crne Gore.

Za razliku od njih, funkcioneri SNP-a, direkto ulažu u svoj grad i svojim ličnim primjerom pokazuju šta znači briga za svoj grad i građane. O tome i govori činjenica da su se odrekli razlika zarada u visini od skoro 100.000 evra kako bi na taj način pomogli izgradnju zgrade 27 plus za lica sa posebnim potrebama.

Rušili ste halu, nezakonito dijelili stanove i prodavali placeve, propadali su vam projekti poput Biznis centra i Vatrogasnog doma, a ti si, Bogdane Fatiću, u svojoj bahatosti glasao za odluke, kamate i DUP-ove, koji su nanosili direktnu štetu Opštini. Potvrdio si onu narodnu „daj čovjeku malo vlasti, pa ćeš vidjeti ko je i kakav je!“.

Glasao si i za ukidanje naknade majkama u republičkom parlamentu, ne bojeći se da će tebe i tvoje stići pravedna kazna. Najbliži tvoji beranski lokalni funkcioneri su i optuženi i osuđeni zbog svojih nezakonitih radnji.

Govorite o nezaposlenosti, a svakog ste člana svoje uže i šire familije udomili, ne vodeći računa ni o svojim glasačima. Umjesto navodnog kukanja za opštinskim autom dobro bi bilo da kažete odakle vam novac za skupocjena privatna auta, stanove i vile? Usput ste te iste stanove nezakonito prodavali u Beranama da biste vama i vašima kupovali u Podgorici. U bunilu ne stižete svoje članove odbora da zadržite, koji u trci za funkcijama prelaze u SD – partiju ličnih, privatnih interesa, kao što je i vaša.

SNP je izgradio i novu sportsku halu, i tribine stadiona, završili smo projekat unapređenja vodosnabdijevanja, kao i projekat izgradnje kanalizacione mreže i postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda. Završena stočna pijaca, zaobilaznica sa kružnim tokom, nove zgrade, fasade i kilometri novih asfaltiranih ulica dio su naših zajedničkih, sa građanima projekata koje ostavljamo ovom gradu. I sve one gradske ulice koje nikada nijeste uradili sada su, zahvaljujući odgovornosti dio urbanog gradskog ambijenta.

Socijalistička narodna partija je odgovorna prema građanima i svojim obavezama, ali i dalje mora da vraća dugove od preko 20 miliona eura, koje su pripadnici afere „Koverat“ ostavili u amanet svojim Berankama i Berancima.

I zato, nemojte da vas čudi što stotine onih koji su iz raznih razloga morali da vas glasaju, iz subote u subotu šeta slobodnim ulicama Podgorice.

Pokušaj rušenja SNP-a vam je propao, kao što vam se urušava i projekat privatne DPS države.

Nemamo više vremena da polemišemo sa vama! Čekaju nas desetine hiljada građana u Podgorici da pošaljemo sliku pravne, evropske slobodne i demokratske Crne Gore.

Socijalistička narodna partija je bila i biće uz svoje građane.



Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.