Категорије
Актуелно

FORMIRAN OPŠTINSKI ODBOR SNP KOTOR

U Kotoru je danas održana Izborna konferencija opštinske organizacije SNP, na kojoj je izabran novi opštinski odbor ovog primorskog grada.
Na konferenciji je učestvovalo 52 delegata, koji su izabrali novi opštinski odbor SNP Kotor od 25 članova.
Za predsjednika OO SNP Kotor izabran je profesor Ljubenko Borović.
Izbornoj konferenciji u Kotoru prisustvovali su: predsjednik SNP CG Vladimir Joković, potpredsjednici SNP Dragoslav Dado Šćekić i Danijela Đurović, direktor Veselin Bakić, sekretar Izvršnog odbora Glavnog odbora Dragan Vukić, i šef medijskog centra Vasilije Lalošević.
Predsjednik Joković je pozdravio učesnike izborne konferencije i poželio puno uspjeha kotorskom odboru u budućem periodu.
“Naša partija ući će u Novu godinu potpuno organizaciono konsolidovana. Ona je sada složnija i jedinstvenija nego ikada”, kazao je Joković, a potom upoznao prisutne sa značajnim aktivnostima koje se sprovode u SNP-u, a čiji je cilj jačanje partije, kao što su nedavno formiranje Asocijacije mladih, formiranje novih opštinskih odbora i skoro osnivanje Asocijacije žena.
Joković je iskoristio priliku i da ukaže na potpunu konsolidaciju finansijske situacije u Socijalističkoj narodnoj partiji Crne Gore.
Članovi novoformiranog odbora su zaključili da je u toku proces konsolidacije SNP CG, te da će se kotorski članovi partije truditi da vrate stari sjaj koji su “neki naši bivši drugovi u ovom gradu izgubili”.
„Bićemo jedan tim koji će dogovorom rješavati sva pitanja. Neću donositi odluke sam, kao što se u Kotoru do sada radilo, nego ćemo svaku odluku donositi zajedno, u novoformiranom odboru“, kazao je novi predsjednik OO SNP Kotor, Ljubenko Borović.
Izbornu konferenciju su vodili predsjednik privremenog odbora Slobodan Vukasović i Đorđe Račić.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.