Категорије
Друштво

SVEČANOST U OPŠTOJ BOLNICI BERANE

Opšta bolnica Berane dobila je savremeni skener vrijednosti 330 hiljada eura. Tim povodom ovu zdravstvenu ustanovu posjetio je ministar zdravlja Kenan Hrapović.

Hrapović je sa predsjednikom opštine Berane, Dragoslavom Šćekićem i direktorom Opšte bolnice Budimirom Dabetićem obišao više odjeljenja i pustio u rad ovaj vrijedan uređaj.

Predsjednik opštine Berane, Dragoslav Šćekić kazao je da je dobijanje CT skenera veoma značajno za naš grad, građane na sjeveru Crne Gore i da je ovo jedan od preduslova da Opšta bolnica Berane bude klinički centar za sjever Crne Gore.

Ministar Kenan Hrapović je najavio nova ulaganja za opremu za ovu zdravstvenu ustanovu kako bi građani usluge dobijali u mjestu svoga boravka.

Direktor Opšte Bolnice Berane Budimir Dabetić rekao je da se dobijanjem ovog skenera kvalitet zdravstvene zaštite diže na veći nivo, čime se dobija bolja dijagnostika, terapija i liječenje svih pacijenata u ovoj ustanovi.

Opšta Bolnica u Beranama ima dugu tradiciju i odavno je prepoznata kao najjači zdravstveni centar na sjeveru Crne Gore, sa svim pretpostavkama da preraste u zdravstvenu ustanovu višeg ranga.

Izvor Radioberane.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.