Категорије
Друштво

ZORAN KUJOVIĆ NOVI PREDSJEDNIK OPŠTINSKOG ODBORA SNP KOLAŠIN

U Kolašinu je održana Izborna konferencija opštinskog odbora SNP Kolašin na kojoj je jednoglasno za predsjednika Odbora izabran Zoran Kujović, ugledni privrednik iz Kolašina sa diplomom fakulteta za bezbjednost , dok je za potpredsjednika imenovan Miodrag Miki Bulatović, student mašinstva.
Novi opštinski odbor broji 45 članova i kako su istakli, spremni su da svu svoju snagu, znanje i umijeće iskoriste kako bi pomogli da se SNP vrati na mjesto koje joj pripada na političkoj ljestvici Crne Gore.
„SNP je partija uz koju sam odrastao i uz koju namjeravam da staram. Nijedna partija kao naša nema program koji je po mjeri svakog čovjeka koji hoće slobodno, demokratsko i prosperitetno društvo. Tu sam da pomognem da se te ideje i dalje realizuju jer i ovaj naš divni grad i sugrađani zaslužuju i više i bolje“, kazao je novi predsjednik opštinskog odbora SNP Kolašin.
Izbornu konferenciju je pozdravio predsjednik Socijalističke narodne partije Vladimir Joković sa saradnicima, ne krijući zadovoljstvo rezultatima istraživanja koje je objavio Cedem. Da podsjetimo, Cedem je danas objavio rezultate istraživanja javnog mnenja koji govore da su SNP i njen predsjednik, popularno rečeno, u trendu rasta.
„ Rekli smo da ćemo učiniti sve da sačuvamo naš SNP i, evo, obećanje se ispunjava. Naša partija je u fazi konsolidacije. Imamo Asocijaciju mladih na koju smo ponosni i koja će tek pokazati kako razmišlja i radi naša omladina. Nedavno smo formirali i Asocijaciju žena, svjesni činjenice da su žene naš sastavni dio i da ih uvijek treba uvažiti i saslušati a i poslušati kad treba. Sve to su potvrdili rezultati istraživanja rejtinga partija i političara koje je danas objavio Cedem a koji govore da smo jedna od dvije partije na političkoj sceni Crne Gore koja bilježi rejting rasta. I još nešto, nemamo namjeru stati“!, poručio je Joković.
Izbornoj konferenciji u Kolašinu, prisustvovali su potpredsjednici SNP Dragoslav Šćekić i Dragan Ivanović, član Predsjedništva SNP Miomir Vojinović, sekretar Izvršnog odbora Dragan Vukić i portparol Miloš Rajković

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.