Категорије
Актуелно

Nikola Milićević, predsjednik Asocijacije mladih SNP: SNP SE VRAĆA NA STARE STAZE SLAVE

Socijalistička narodna partija smatra da su političke tenzije dostigle svoj maksimum i poziva na razum i odgovoran odnos svih političkih aktera u našoj državi.

U tom pravcu podsjećamo, da se nijedno krupno pitanje ne može rješavati bez aktivnog učešća SNP, jer svi pokazatelji govore da, bez obzira što smo trn u oku kako vlasti, tako i pojedinim opozicionim subjektima, naša partija bilježi stalan napredak i rast.

Jučerašnje istraživanje samo pokazuje činjenicu koja je svima vidljiva, a to je da najveći rast u poslednje vrijeme bilježi upravo naša partija. Imamo jednu od najorganizovanijih partijskih infrastruktura, naša partija i naša aktuelna politika daju vjetar u leđa novim, mladim generacijama, koje vide da se svjetlija budućnost može ostvariti u okviru programskih načela i principa SNP.

Socijalistička narodna partija je svjesna svoje snage i jačanja moći u političkom smislu. Uspješno organizovane izborne konferencije u Baru, Kotoru, Kolašinu, prepune sale i sjajna atmosfera prilikom formiranja Asocijacije mladih i Asocijacije žena, potvrda su nesporne činjenice da novo rukovodstvo, na čelu sa Vladimirom Jokovićem, pametnom politikom i krupnim koracima vraća SNP na mjesto stare slave.

Godina pred nama puna je izazova. Odgovorno, kao i do sada, očekujemo rješavanje aktuelne krize do koje nas je dovela aktuelna vlast, a vanredni parlamentarni izbori u 2019.godini donijeće toliko potrebne promjene u Crnoj Gori.

Sviđalo se to nekima ili ne, Socijalistička narodna partija će biti neizostavni dio neke nove, uspješnije, demokratske i evropske vlasti, a mi mladi ćemo tome dati svoj puni doprinos.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.