Категорије
Друштво

Otvorena sezona na Žabljaku

U organizaciji Nacionalne turističke organizacije Crne Gore danas je zvanično otvorena turistička sezona na Žabljaku.

„Ski opening“ privukao je, kako je saopšteno, više stotina zadovoljnih posjetilaca koji su uživali u bogatom zabavnom programu, popustima i besplatnim sadržajima.

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore organizovala je besplatan autobuski prevoz za veliki broj zainteresovanih iz Podgorice do Žabljaka koji su uživali na snijegu i raznovrsnim besplatnim sadržajima(animatori, sanke, ski pas, instruktori skijanja avanturistički park, šetnja krpljama I dr. ) na skijalištu Savin Kuk.

Na ski-stazama zabavljali su ih DJ Mr Jolls, mažoretke, uz besplatno piće i degustaciju i pripremu kačamaka. Žurka se nastavlja i u večernjim satima , kada će na Trgu Durmitorskih ratnika, poznata grupa Senkina Đeca održati koncert uz besplatnu hranu i piće, svečano paljenje lampica na jelki i vatromet.

Takođe, lokalne turističke organizacije Kotora, Budve i Bara podržale su organizaciju „Ski opening“ događaja do Žabljaka i nazad iz ovih gradova.

Događaj koji je animirao veliki broj ljudi u subotu dio je „Ski openinig“ vikenda i nastavlja se u nedjelju, 16. decembra, a posjetioce očekuju snižene cijene jednodnevnog ski-pasa od 50 %. I u nedjelju je organizovan besplatan autobuski prevoz za zainteresovane iz Podgorice.

Kako se vidi na snimcima i fotografijama koje nam je poslao reporter, skijalište je dobro posjećeno danas, a mnogi su uživali u degustaciji kačamaka i drugih sadržaja koji su planirani za danas.

U petak, 14. decembra direktorica Nacionalne tursitičke organizacije održala je radnu večeru sa predstavnicima domaćih medija i tom prilikom im predstavila ponudu za predstojeću zimsku sezonu.

Novina koja će svakako obilježiti ovu zimsku sezonu na sjeveru je očekivano otvaranje turističkog rizorta Kolašin 1600. Pored ski-staza, žičare i restorana izgrađen je i put od skijališta Kolašin 1450 do skijališta Kolašin 1600. Skijašima na tom dijelu Bjelasice biće na raspolaganju oko 4,6 kilometra ski- staza i žičara šestosjed, kao i restoran čiji je kapacitet oko 400 mjesta“ kazala je Radak Kukavičić.

Nakon Žabljaka, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore sličan događaj organizovaće i u Kolašinu.

Izvor: Antenam.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.