Категорије
Друштво

SNP SPREMNA ZA PRVE LOKALNE IZBORE U OPŠTINI TUZI

Socijalistička narodna partija Crne Gore u susret prvim lokalnim izborima za opštinu Tuzi, podsjeća građane ove najmlađe opštine u Crnoj Gori da je kao građanska i partija socijalne pravde, uvijek bila uz građane Tuzi i Malesije i u ona teška vremena kada je rijetkima bastalo da budu na strani istine i pravde.

U vrijeme dok smo bili dio vlasti u tada gradskoj opštini Tuzi, pomagali smo i činili mnogo na rešavanju životnih problema građana Tuzi, jer smo se uvijek iskreno zalagali za bolji život svih bez obzira na političku, nacionalnu, vjersku i bilo koju drugu pripadnost.

Tako je bilo i u Skupštini Glavnog grada gdje smo se uvijek zalagali za Tuzi i Malesiju jednako kao i za Glavni grad, možda čak i više.

Podsjetićemo i na činjenicu da smo se kao partija zalagali, svuda gdje se moglo, za ostvarenje cilja da građani Tuzi i Malesije žive u punopravnoj opštini. Ova je ideja konstantno podržavana od SNP i svih njenih predstavnika, počevši od lokalnog nivoa pa sve do najviše instance predstavljanja.

SNP vjeruje da je neophodno da građani Tuzi i Malesije dobiju vlast sastavljenu od onih političkih struktura koje su se bezrezervno angažovale za punu lokalnu samoupravu, a ne da ih vode oni koji su bili protiv inicijativa za ostvarenje vjekovnog sna građana ovog područja.

Možemo obećati da ćemo se maksimalno posvetiti realizaciji životno važnih pitanja, kako bi kao punopravna opština, Tuzi ubrzo postale jedna od razvijenijih opština u Crnoj Gori i iskoristiti postojeće resurse za bolje sjutra i opštine i Crne Gore.Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.