Категорије
Друштво

MINISTAR ŠEHOVIĆ JE DUŽAN DA PODNESE OSTAVKU


Poslednja dešavanja koja su pod direktnom kontrolom Ministarstva prosvjete najbolje govore o tome u kakvom je stanju i kako funkcioniše i pomenuto ministarstvo, a i aktuelna vladajuća većina.

Naime, u jeku raznih afera, svjedoci smo nasilnog, neprofesionalnog i krajnje neodgovornog ponašanja kadrovika ovog ministarstva.

Socijalistička narodna partija je i uoči lokalnih beranskih izbora tražila smjenu ministra Šehovića zbog krajnje partijskog ponašanja, praćenog kadrovanjem svojih stranačkih istomišljenika. Poslednja otimanja lokalne imovine u Beranama, odnosno nezakonito postupanje kada je riječ o korištenju Univerzitetskog centra i donošenju odluka iako još traju sudski sporovi, samo potvrđuju naš stav.

Kap koja je prelila čašu su i dešavanja oko vrtića u Baru. Ne samo da nijesu željeli da čuju glas građana, nego je i Ministarstvo održivog razvoja današnjim demantom samo potvrdilo tezu da paušalno, bahato i na svoju ruku, predstavnici Ministarstva prosvjete sprovode neku samo njima znanu politiku, protivno interesima i građana i grada.

Socijalistička narodna partija smatra da je zbog ova dva drastična slučaja, ministar Šehović dužan da podnese ostavku. Ukoliko to ne uradi, svejedno će skori vanredni parlamentarni izbori i njega, i aktuelnu vlast poslati u prošlost.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.