Категорије
Друштво

Спортска опрема донирана средњим школама

У организацији Општине Беране и ресорног секретаријата за спорт, средњим школама са подручја општине уручена је вриједна донација у спортској опреми – четири гарнитуре дресова за школска такмичења.

Донације ученицима и колективима школа уручили су Горан Фолић, секретар за спорт, културу, омладину и сарадњу са НВО, и Владимир Асановић, савјетник за школски спорт.

Секретар Фолић је том приликом истакао да је улагање у подизање квалитета наставног процеса један од приоритета којим се води Општина Беране.

„Ми ћемо као локална управа, односно у овом случају ресорни секретаријат за спорт, уложити максималне напоре да школска спортска друштва, која су у обавези да формирају све школе, на неки начин буду платформа за талентовану дјецу а истовремено и да дају подстрек дјеци и младима да се у што већем броју укључе у програм школског спорта“, казао је секретар и упутио позив основним школама са подручја наше општине да поднесу захтјев секретаријату ради обезбјеђивања вриједне спортске опреме и за њихове ученике.

Опрема је донирана следећим средњим школама:

– Гимназија „Панто Малишић“;

– Средња медицинска школа „Др Бранко Зоговић“;

– Средња стручна школа;

– Средња стручна школа „Вукадин Вукадиновић“.

Izvor Berane.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.