Категорије
Друштво

NEKOLIKO PITANJA ZA KOLAŠINSKU VLAST…

Aktuelna kolašinska vlast govori da će stati na put trošenju budžetskih sredstava na nepotrebne stavke, dok u istom momentu duplira broj funkcija u SO, planirajući da ih po starom receptu, popuni partijskim kadrovima u zamjenu za podršku na izborima.
Ovim izjavama nove vlasti u Kolašinu se niz kontradiktornosti, odnosno obmana, ne prekida.
Povodom poslednje izjave aktuelnog predsjednika Opštine iz redova DPS-a, OO SNP Kolašin traži da se novoizabrani prvi čovjek grada izjasni po sledećim pitanjima :
Prvo, kažite ko su svi funkcioneri koji su naplatili neiskorišćene godišnje odmore? Poseban osvrt napravite na Vaše partijske drugove i pulene DPS-a čija je to uobičajena bila praksa. Vaši i funkcioneri vaših koalicionih partnera, su takvim potraživanjima blokirali lokalne račune i time onemogućivali isplate zarada radnicima lokalnih preduzeća mjesecima pa, čak, i godinama.
Drugo, odakle vam hrabrost da govorite o nečijoj lošoj praksi trošenja novca? I to vi koji ste zadužili lokalnu samoupravu za vrijeme svoje vladavine sa grupom birača za 11 000 000 eura.
Treće, je li to bila dobra praksa trošenja novca?
Odmah ćemo Vam odgovoriti da nije, već je to jedna obična pljačka građana Kolašina.
Takodje, želimo odgovor i na pitanje koliko ste ljudi zaposlili u SO i koliko ste novih funkcija oformili od početka Vašeg mandata? Da li su te pozicije zaista bile neophodne Kolašinu ili se samo radi o već navedenoj indiciji da su stvorene za uhljebljenje vaših glasača?!
Na kraju, iako nismo navikli na istinu iz vaših redova, očekujemo da suprotno vašim dosadašnjim postupanjima, istinito, razgovjetno i precizno odgovorite na naša pitanja.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.