Категорије
Актуелно

Protest grupe građana 16.februara u 18 časova

Odbor SNP Glavnog grada poziva svoje članstvo, simpatizere i građane Podgorice i Crne Gore da u subotu, 16. februara u 18 časova, izađu na zakazani protest grupe građana, da zajedno ovoj neodgovornoj vlasti kažemo dosta je bilo.

Puno je razloga da se okupimo u što većem broju i tako demokratski, građanskim buntom iskažemo nezadovoljstvo trenutnim odnosom vlasti i predsjednika, Mila Đukanovića prema aferama koje pogađaju Crnu Goru.

Već decenijama Crnu Goru potresaju afere, milionske pljačke i prevare a akteri, najistaknutiji članovi Demokratske partije socijalista koji se ujedno nalaze na ključnim državnim funkcijama, ne pomišljaju na ostavke. Takođe, predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, od samog početka svoje političke karijere stalno je u centru sumnjivih poslova i afera.

Za ovo vrijeme u mnogim evropskim državama sasvim je druga praksa. Podnošene su ostavke i zbog mnogo manjih propusta i afera.

Smatramo da je došlo vrijeme da se i kod nas dese slične stvari, zato izađimo i pokažimo odlučnost na miran, demokratski i potpuno osmišljen način da je ovakvog ponašanja zvanične vlasti na čelu sa gospodinom Đukanovićem bilo dosta i da hoćemo promjene.

Socijalistička narodna partija se za to bori već 21 godinu i s pravom smatramo da je došao pravi trenutak da svi zajedno učinimo jedan veliki korak i spasimo Crnu Goru.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.