Категорије
Друштво

Tihomir Bogavac, predsjednik OO SNP Berane

NASTAVLJAMO MIRNU BORBU ZA DEMOKRATIJU I NEKU LJEPŠU CRNU GORU

Nije nam bila namjera da nastavljamo polemiku sa socijaldemokratama, imamo preča posla i obaveze prema našim sugrađanima, koji su nam ukazali povjerenje da radimo za dobro Berana.
Ali, očigledno da je pamćenje socijaldemokrata kratko i plitko. Samo da podsjetimo predstavnike afere „Koverat“, „Limenka“ i „Ramada“, te prodavce čuvenih danilovgradskih pašnjaka da je valjalo naglasiti o čemu je riječ kada govore o nezaposlenosti.
Naime, u tom periodu je, zahvaljujući Socijalističkoj narodnoj partiji donešen čuveni Zakon o majkama, kojim smo pokušali pomoći svim majkama sa troje i više djece bez obzira na političku ili bilo koju drugu pripadnost. Upravo zahvaljujući tom Zakonu stopa nezaposlenosti je rapidno pala, kako u našim Beranama tako i cijeloj Crnoj Gori. Na žalost, on je DPS-u i vama iz Ramade poslužio u svrhu dnevnopolitičke trgovine i trajao vam je samo i isključivo za izbore. Poslije toga zakon ste srušili, majke ostavili bez primanja, a državu, posebno sjever Crne Gore, poslali na biro za nezaposlene. Ni to vam nije bilo dovoljno pa ste sa svojim koalicionim partnerom DPS-om, fingirali podatke o nezaposlenosti, umanjujući ih, kako bi se hvalili pred izbore u Beranama, a o vašim kadrovskim “rješenjima” iz Zavoda za zapošljavanje i validnosti podataka koje vam dostavljaju posebno ćemo se pozabaviti. Usput, sve što je bilo vrijedno, uspjeli ste da uništite ili medjusobno podijelite. Oronula privreda, zatvorene fabrike, djelo su vas i vaših partnera.
Zbog svega ovoga i vaše pogubne politike, naslovi novina bruje od izvještaja o najsiromašnijem sjeveru u Evropi, o tome kako svakim danom autobusi nezadovoljnih, prevarenih ili za vas politički nepodobnih napuštaju Berane, Bijelo Polje, Mojkovac, Rožaje. Vaša politika ličnih interesa, političkog zapošljavanja, otimanja od naroda doživljava svoj kraj.
Vi ste politička prošlost jer su vam fotelje važnije od interesa gradjana. Na svakim narednim izborima bićete pobijedjeni kao i na svim izborima od 2014-te do danas u Beranama a vaši politički koalicioni partneri i vi jednog dana moraćete pred nezavisnim institucijama odgovarati za sve zloupotrebe tokom vršenja vlasti.
Socijalistička narodna partija, skupa sa svojim gradjanima u subotu nastavlja mirnu borbu za demokratiju i neku ljepšu Crnu Goru.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.