Категорије
Друштво

Koalicija DF – SNP CG u Zeti poručila aktuelnoj vlasti: Podnesite ostavke


Zetski DPS ponovo je demonstrirao silu i vlastoljublje, poručujući ne samo odbornicima opozicije, već i svim građanima Zete da će nastaviti da rade šta god hoće, uključujući i kršenje zakona, a sve zarad ostanka u foteljama i radi uživanja privilegija do kojih su došli preko ukaljanog obraza Zećana.

Njima je cilj opstanak na vlasti po svaku cijenu. Između interesa Zete i koverti – oni su uvijek nepogrešivo birali – koverte!

Demokratska praksa, ali i zdrava politička, profesionalna, pa i ljudska logika nalaže podnošenje ostavki čelnika DPS-a Zete i vraćanje mandata narodu, kako bi se, bez prisile, ucjena i zastrašivanja, građani izjasnili na fer i slobodnim izborima.

Koalicija DF-SNP ne želi da učestvuje u farsi i simuliranju demokratije dajući legitimitet onima koji su ga po svakom osnovu izgubili, zbog čega pristupamo bojkotu do daljnjeg.

Nelegitimni odbornici DPS i funkcioneri Zete, od kojih je neke i sam Slavoljub Stijepović naveo kao saučesnike u kupovini glasova, imali su priliku da se ograde od nepočinstava svoje partije, ali su se ipak opredijelili da i dalje budu dio koalicije „Koverta“.

Time su, još jednom, pokazali nepoštovanje prema časnim i poštenim građanima Zete. Iako su imali priliku da povuku ručnu kočnicu na putu Zete ka beščašću, oni su dodali gas. To je nešto što im Zećani neće oprostiti.

Zadnji je čas da se Zeta probudi, a da ne ljubi skute i plaća danak bahatoj, nedorasloj i nezasitoj družini na vlasti.

Zato vlastima u Zeti još jednom poručujemo da se dozovu pameti, da ne odlažu ono što je neizbježno. Podnesite ostavke i dozvolite da se čuje glas slobode i u Zeti.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.