Категорије
Друштво

Slađana Kaluđerović, predsjednica Odbora SNP Golubovci

ZETSKA OPOZICIJA U BOJKOTU DO DALJNJEG


Odnos prema temi koja je bila na dnevnom redu na prošloj sjednici pokazuje mnogo više od straha nelegitimnih predstavnika vlasti od suočavanja sa činjenicama i svojom odgovornošću u tom procesu, kada je u pitanju kupovina glasova na terenu Zete.

Jasno je da DPS nikada nije štitio interese Zete, jer ih, u suštini, na rukovodeća mjesta nijesu doveli Zećani svojom slobodnom voljom, već mehanizmi ucjene, zastrašivanja i koverte.

Predstavnici vladajuće koalicije su, po ko zna koji put, pokazali nepoštovanje i potcijenili poštene i vrijedne Zećane, budući da su smatrali da ne treba ni da obrazlože dešavanja koja su, nažalost, čitavu Zetu stavila na stub srama, a kamoli da preuzmu odgovornost i time pokažu makar minimum demokratske odgovornosti.

Samim tim, Statut, čije donošenje kasni dva mjeseca zbog čekanja da se stišaju strasti zbog te afere, ali i sve odluke od značaja za Zetu i Zećane biće prilagođeno njihovim potrebama i ličnim interesima.

Ali, svemu dođe kraj, pa će i ovoj strahovladi, a mi nećemo sjedjeti skrštenih ruku, već ćemo nastojati da do tog kraja što prije dođe.

Izvor: dan.co.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.