Категорије
Актуелно

POKUŠAJ RUŠENJA KRSTIONICE JE POLITIČKA ODLUKA VLASTI

Manastir Sv. Arhangela Mihaila i krstionica “Njegoševa suza” na Miholjskoj Prevlaci, bili su jutros na meti crnogorske policije. A ko je odlučio da demonstrira silu nad vjernicima i sveštenstvom Mitropolije crnogorsko-primorske, zna se.

Ovaj, čak i u najavi, antihrišćanski akt, samo je znak da vlast ne preza ni od čega, čime ne samo da vrijedja osjećanja vjernika, već i pokušava da izazove incident i tako skrene pažnju sa katastrofalne društveno-ekonomske situacije u Crnoj Gori.

Ako ovome dodamo činjenicu da je prostorno planiranje u Crnoj Gori na veoma niskom nivou i bez ikakve kontrole, da se toleriše nelegalna gradnja svuda po državi, čudi da jedna mala krstionica veličine tri sa dva metra, toliko smeta predstavnicima MORT-a. Pogotovo čudi izjava ministra Radulovića, koji je uporedio krstionicu i srušeni divlje izgrađeni objekat u Ulcinju.

Jasno je da je ovo politička odluka, smišljena da destabilizuje ionako krhke i ranjive odnose u Crnoj Gori.

Stoga, gospodo iz vlasti, okanite se ovih opasnih igara, a silu i pravnu državu testirajte u obračunu sa kriminalnim grupama i onima koji ekonomski poharaše Crnu Goru.
Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.