Категорије
СНП

Saopštenje za javnost OO SNP Kolašin

PREDSJEDNIK OPŠTINE KOLAŠIN NE DRŽI RIJEČ
Na zboru građana Kolašina, održanom 26. marta, uz prisustvo gostiju iz Uskoka i Pipera, predsjednik opštine Kolašin dao je svoju riječ da neće protiv njihove volje i bez njihovog znanja staviti potpis na saglasnost da se na Sinjajevini gradi vojna baza. Ipak, po ugledu na brojne svoje partijske kolege, uradio je suprotno.

Dokazao je da ga ne veže ni riječ data građanima kad mora da učini ono što mu narede partijske vođe iz Podgorice.

Predsjedniče opštine, gospodine Bulatoviću, prvi čovjek grada ne može biti poslušnik koji jedno obeća, a drugo radi. Da Vas podsjetimo, riječ ste dali mještanima Lipova, Bistrice, Bakovića, Blatine i Drijenka. Vaša samovolja i smjelost da prevarite sugrađane govori o Vama i kao funkcioneru i kao čovjeku.

Možda su Vam mještani oprostili kada ste u medijima izjavili da ste rekonstruisali put u Lipovu, koji je i dalje u katastrofalnom stanju, ali nisu zaboravili. O ovoj Vašoj investiciji i istini koju ste izrekli, najbolje govori pravo stanje lokalnog puta koje je svima vidljivo. Uprkos tome, Vaše obmane ne prestaju, čak i prelaze granicu dobrog ukusa.

Vjerovatno ništa drugo ne možemo ni očekivati od Vas, osim da se pridružite ostalim “popularnim” predsjednicima opština iz redova DPS-a, prepoznatim na svima dobro poznat način.

SNP Kolašin daje podršku žiteljima pomenutih sela koji se protive besprimjernoj devastaciji ovog značajnog lokaliteta. To dugujemo i sebi ali i svojim potomcima koji zaslužuju da uživaju u jedinstven

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.