Категорије
СНП

Saopštenje za javnost SNP Podgorica

U GOLUBOVCIMA OTVORENE NOVE PARTIJSKE PROSTORIJE
Juče je u Golubovcima bilo svečano jer je Socijalistička narodna partija Crne Gore ponovo otvorila partijske prostorije u centru Zete. Otvaranju je prisustvovao predsjednik SNP CG Vladimir Joković, kao i potpredsjednik Dragan Ivanović, sekretar Izvršnog odbora Dragan Vukić, odbornici podgoričkog parlamenta Radmila Čagorović i Bogdan Božović i mnogobrojni građani Zete, koji su izrazili zadovoljstvo otvaranjem prostorija SNP.

Izražavajući veliko zadovoljstvo brojem prisutnih građana, Joković se zahvalio Zećanima i istakao da je Socijalistička narodna partija uvijek imala podršku u Zeti.

“ Bez jake SNP nema nove vlasti ni u Zeti a to ćemo, sigurno je, biti u narednom period. SNP je partija koja se nikada nije predala niti prodala već se dostojanstveno borila za svakog građanina i njegovu egzistenciju”, istakao je Joković.

Predsjednik SNP CG Vladimir Joković je naglasio da SNP radi na jačanju infrastrukture partije, koja trenutno bilježi trend rasta.

“Ipak, time nismo do kraja zadovoljni jer znamo da možemo i više i jače. S tim u vezi, našim glasačima možemo obećati otvaranje još ovakvih kancelarija po Crnoj Gori, kako bi smo, kao i uvijek do sada, bili blizu našim ljudima, slušali jedni druge i međusobno se pomagali”, naglasio je predsjednik Joković.

Predsjednica Odbora SNP gradske opštine Golubovci Slađana Kaluđerović, istakla je da je otvaranje novih prostorija prilika da, prije svega, iskaže zahvalnost svim članovima i simpatizerima SNP-a za sve časne i dostojanstvene godine SNP CG.

„Vi, obični građani, bili ste i ostali srce i duša SNP-a. Nije vam bilo lako biti opozicija 21 godinu, trpjeti pritiske, ucjene, progone, ali i blokade koje su postavljane na putu normalnog zaposlenja kako aktivistima SNP, tako i članovima naših porodica”, kazala je Kaluđerović.
Kaluđerović je istakla da je otvaranje prostorija veoma važno za SNP, jer se time otvara i novo poglavlje u političkom funkcionisanju Socijalističke narodne partije.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.