Категорије
Друштво

Oš„Milan Vukotić” proslavila Dan škole – Anja Panić đak generacije

Dobitnici „Luče” su: Valerija Cavnić, Vojin Cavnić, Milica Radinović, Pavle Markuš, Veljko Lukačević, Andrija Đurović, Nemanja Rešetar, Ivona Ulićević, Nikolina Damjanović i Anja Panić

Đak generacije OŠ „Milan Vukotić” je Anja Panić kojoj je to priznanje uručeno na proslavi povodom Dana škole. Dobitnici diplome „Luča” su Valerija Cavnić, Vojin Cavnić, Milica Radinović, Pavle Markuš, Veljko Lukačević, Andrija Đurović, Nemanja Rešetar, Ivona Ulićević,Nikolina Damjanović i Anja Panić.
–Ovu školsku godinu pamtićemo po zapaženim rezultatima koje su naši učenici ostvarili na brojnim literarnim i likovnim konkursima, opštinskim i državnim takmičenjima, sportskim manifestacijama…Uspjesi naših učenika su i slika našeg rada. Zato s ponosom ističem da ove godine imamo 10 dobitnika diplome „Luča”, najvećeg priznanja koje učenik može dobiti u Crnoj Gori-naveo je Branko Rašović, direktor škole.
Anja Panić je priznanje đak generacije zaslužila ne samo po peticama koje je ređala u dnevniku već zapaženim rezultatima na državnom takmičenju iz engleskog jezika, a proglašena je i za dobitnika nagrade iz Fonda za kvalitet i talente.
–Nagrada koju sam dobila znači mi puno i to je svakako satisfakcija za moje dalje školovanje. Hvala svima, počev od učiteljice koja me je naučila prvim slovima i brojkama, pa do nastavnika koji su mi prenijeli svoje znanje i omogućili da mi škola bude druga kuća. Svakako, na prvom mjestu mi je moja porodica, koja je osnov svega. Ovo je tek prvi stepenik u mom životu, nadam se da ću i u budućnosti nastaviti na isti način-kazala je Anja Panić.
Škola je nagradila i đake koji su zapaženi na različitim takmičenjima. Na državnom takmičenju iz engleskog jezika boje škole uspješno su branile Valerija Cavnić i Ksenija Mikulić, a njihov mentor bio je nastavnik Darko Šuškavčević. Prvo mjesto na likovnom konkursu „Moja ideja za moju školu” osvojila je Jana Mikulić, a njen mentor je nastavnica Vesna Domazetović. Lazar Madžarović sa nastavnicom Sonjom Bjelobrković osvojio je drugo mjesto u starijoj grupi na opštinskom takmičenju recitatora. Nagrade iz Fonda za kvalitet i talente dobile su Ivona Ulićević i Nemanja Panić, a nagrada je pripala i profesorici razredne nastave Ivani Milić. Kada je u pitanju Liga osnovnih škola fudbalska i rukometna ekipa osvojile su drugo mjesto, sa mentoroma Dejanom Đuranovićem i Dušanom Đurovićem. U bacanju kugle najbolji je bio Bogdan Krstović, u trci na 400 metara Lazar Lazović,a njihov mentor je bio Luka Drakić.

Izvor: dan.co.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

shares