Категорије
СНП

SNP GLAVNOG GRADA: ODNOS VLASTI PREMA GRAĐANIMA DOBRO VIDIMO I OSJEĆAMO


Današnja sjednica Skupštine Glavnog grada još jednom je prošla u atmosferi koja ne priliči tom domu, a koju su izazvale vladajuće partije. I ovog puta, opozicija je napustila sjednicu Skupštine, izražavajući na taj način svoj odnos prema krajnje bahatom i neodgovornom odnosu gradonačelnika Vukovića i klike oko njega prema opoziciji i građanima Podgorice.

Jedna od gradonačelnikovih izjava danas bila je da zna kako živi narod u Crnoj Gori. S obzirom da dolazi iz partije koja je najodgovornija za katastrofalno ekonomsko stanje u državi, sasvim smo sigurni da zna. Međutim, žalosno je što Vuković i njegove partijske kolege ne čine ništa da to stanje poboljšaju.

Još jedan od „bisera“ gospodina Vukovića bio je da opozicija nije u stanju da isprati rad Skupštine, te da zbog toga pribjegava bojkotu kao spasu od odgovornosti i obaveza. Opšte je poznato da se DPS kadrovi, uključujući i Vukovićevog prethodnika, „dopinguju“ kovertama punim eura. Taj tempo mi ne možemo, ne želimo i nećemo da pratimo.

Na kraju, gradonačelnik je našao za shodno da pozove opoziciju na odgovorniji odnos prema građanima. Još jednom ponavaljamo Vukoviću i njegovim kolegama da nemaju moralno pravo da nas prozivaju po tom osnovu. Pogledajte, gospodo, prvo u svoje dvorište, pa sudite o drugima, a kakav je vaš odnos prema građanima v

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.