Категорије
СНП

SNP Golubovci

VUKOVIĆ ZETU POSMATRA KAO „MALU ZAJEDNICU“ A U NJOJ ŽIVI SKORO 20 HILJADA STANOVNIKA

Nakon višegodišnje izgradnje, konačno počinje sa radom Srednja mješovita škola u Golubovcima, što raduje sve nas u Zeti.

Ono što ne možemo da ignorišemo jeste potcjenjivanje Zete od strane gradonačelnika Podgorice Ivana Vukovića. Kako on doživljava Zetu najbolje ilustruje rečenica koju je izgovorio prilikom obilaska kada je Zetu nazvao „malom zajednicom“.

Budući da očigledno Zetu posmatra kao ruralni i mali dio Podgorice, Vuković se nije udostojio da se makar malo više informiše čak ni kada je dolazio u posjetu. Nije mu, nažalost, prvi put da bude neinformisan, pa se tako svi sjećemo njegove izjave kako Belgija nije članica NATO, već vojno neutralna. U Belgiji se, inače, nalazi sjedište NATO-a.

Zato poslovično neinformisanog Vukovića podsjećamo da Zeta, ili kako on kaže – mala zajednica, ima skoro 20 hiljada stanovnika, koji sa ponosom ističu svoju pripadnost Zeti.

Naravno da Vuković to ne razumije, kad Zetu posmatra očima predstavnika DPS-a, a to je koliko ima birača. Čak i u toj varijanti, ta „mala zajednica“ ima više birača nego nekoliko punopravnih opština u Crnoj Gori zajedno.

Preporučujemo Vukoviću, koga jedino zanima slikanje po Zeti, da se drugi put malo više informiše, jer Zeta je sve samo ne mala, po svakom pitanju.

Izvor: dan.co.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.