Категорије
Актуелно

Да свако има: Измишљотине на наш рачун

Они истичу да су посвећени утврђивању и ширењу њиховог Савеза и актуелном политичком тренутку

„Поједини медији у ЦГ, и то готово свакодневно третирају наш Савез, углавном у негативном контексту и подмећући. Разумијемо их, али неће произвести ефекат који очекују. Данас смо упознати са већ „састављеном“ посланичком листом „Да свако има“, као готовом и одлученом ствари? Челници нашег Савеза, међутим, одговорно тврде да је у питању провидни спин објављен с намјером да нам се нанесе штета“, наводи се у саопштењу достављеном ИН4С.

„Провидно је, али ипак принуђени смо да демантујемо те медије и њихове наводне изворе који су овако нешто исконструисали. Да свако има није никада ни на једном састанку ни у назнаци расправљао о посланичкој листи нити ће то чинити до тренутка када буде неопходно„, пише у наставку саопштења.

Они истичу да су посвећени утврђивању и ширењу њиховог Савеза и актуелном политичком тренутку. Медијски спинови у сарадњи са режимским кухињама неће их ни успорити, ни збунити, ни посвађати. И на крају, колико год било некоректно и измишљено, захвални су на бављењу њиховим Савезом и то готово свакодневно, јер потврђују тиме да су многима, већ сада, трн у оку.

Izvor: in4s.net

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.