Категорије
Друштво

Напад на још једног функционера локалне власти

Општина Беране најоштрије осуђује атак на породицу Вуковић којој је синоћ запаљен аутомобил у улици 29. Новембар. Аутомобил пежо 208 је у власништву радника ЦЕДИС-а Миљана Вуковића и његове супруге Соње која је главни градски архитекта у Општини Беране.

Немамо никакву дилему да је овај чин усмјерен против Општине Беране и наше службенице и да је неминовно повезан са недавним паљењем аутомобила начелника Комуналне полиције Александра Ојданића.

Овај нови вандалски чин је покушај  да се и на овај начин изврши притисак на запослене у Општини Беране и да се локална власт евентуално поколеба у безкомпромисном спровођењу закона и рјешавања  вишедеценијских проблема.

Напади на наше службенике покушаји су и саботирања рада локане власти, са јасним, подлим и злонамјерним мотивом који се провлачи кроз више немилих догађаја у последње вријеме.  

На основу облика извршења кривичног дјела у оба случаја, може се логично закључити и посумњати да починиоци имају заштиту, и из тог разлога позивамо надлежне државне институције, прије свега Полицију и Тужилаштво,  да свој посао обављају професионално и у интересу свих грађана и да се огласе овим поводом.

Без обзира на очигледне покушаје саботаже ова локална власт наставиће да ради искључиво по закону и уз јасну визију развоја града у корист својих грађана и државе Црне Горе.

Izvor: berane.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.