Категорије
СНП

Saopštenje za javnost OO SNP Berane koje potpisuje predsjednik OO Tihomir Bogavac

BIVŠI UMIJU SAMO DA PODMEĆU I IZMIŠLJAJU ALI IM JE TO ZALUDAN POSAO

Ovih dana je na društvenim mrežama i pojedinim medijima aktuelno pitanje, navodno, lošeg odnosa Komunalnog preduzeća prema psima lutalicama koji su udomljeni u azilu za napuštene životinje, a koji je u sklopu tog istog preduzeća.

Kao ozbiljna partija, nismo reagovali na ishitrena i politikanska saopštenja DPS-a i njihovih satelita, već smo sačekali da čujemo i drugu stranu, pa nakon konferencije za novinare direktora tog preduzeća, gospodina Sava Vučetića i razobličavanja političke pozadine ove afere, OO SNP Berane je još čvršći u stavu da menadžment ovog preduzeća na čelu sa direktorom Vučetićem, posluje odgovorno, savjesno i u skladu sa zakonom i zakonskim propisima koji pokrivaju ovu oblast ali i druge poslove koji su u njihovoj ingerenciji.

To svakodnevno potvrđuju naši građani koji nisu zaboravili deponije oko svakog kontejnera i ćoška zgrada kada je prijetila opasnost od zaraze, a koju nam je u nasledstvo ostavila predhodna, DPS vlast. Ne zaboravljaju građani ni ogroman broj pasa lutalica na našim ulicama, iz DPS perioda, koji su ugrožavali bezbjednost djece i građana. Prepoznali su to Beranci pa su ih poslali u političku prošlost, a ovo preduzeće nastavlja da radi ozbiljan posao i proširuje svoje djelatnosti u veoma teškoj finansijskoj situaciji koju su im iz DPS-a ostavili kao teret.

Razumijemo vaš žal za vlašću ali i prepoznajemo dobro poznat rukopis koji stoji iza štampanja i lijepljenja plakata sa lažnom sadržinom. No, shvatili smo odavno da je kod gospode iz DPS-a i njihovih satelita sve lažno. Lažna im je ljubav prema državi, himni, crkvi, zastavi, lažna im je i briga o životinjama, a nažalost i o ljudima. Stvaran im je samo interes, a to se može vidjeti ovih dana iz afere o dodjeli stambenih kredita po povlašćenim uslovima za funkcionere raznih ministarstava iz redova DPS-a i njihovih profiterskih i u aferama ogrezlim satelitima SD-u i BS.

Zar nije bilo bolje da su ti krediti podijeljeni penzionerima i drugim našim građanima, koji zbog vaše višedecenijske pogubne politike nijesu uspjeli da riješe stambeno pitanje do dana današnjeg? Sramno da sramnije ne može biti.

Odgovorite, vi gospodo, na ovo pitanje i ne smišljajte afere u vašim mračnim krugovima jer izvor svih afera u Crnoj Gori je kod vas i vaših poslušnih satelita.

Vašom dobro poznatom metodom podmetanja i lažima, nećete zaustaviti napore lokalne samouprave da nastave sa ozbiljnim radovima u Beranama. Asfaltiranje, postavljanje rasvjete i trotoara, čišćenje i sređivanje zelenih površina, otvaranje Vodovoda i ostali radovi trenutno aktuelni u našem gradu, su vam zasmetali pa na ovaj način pokušavate da skrenete pažnju javnosti.

Pročitani ste, gospodo, a mi nastavljamo sa radovima kako bi ukupan ambijent za život naših građana bio ljepši i ugodniji.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

shares