Категорије
Друштво

Paspalj ZA komšiluk, „orlovi“ ZA Paspalja!

Proslavljeni košarkaški reprezentativac preuredio je dvorište svog stambenog bloka na Vračaru u prijatno mesto za odmor i rekreaciju. Nije baš uspeo da animira komšiluk, ali su mu jednog dana prijatelji priredili veliko iznenađenje…

„Komšija Paspalj“, naziv je kratkog filma koji je Košarkaški savez Srbije objavio nekoliko dana pred početak Mundobasketa u Kini.

Kako je navedeno, nastao je spontano, kao izraz poštovanja i ljubavi prema Žarku Paspalju, dugogodišnjem reprezentativcu Jugoslavije, koji je jedan kutak usred beogradske urbane vreve, praktično bez ičije pomoći, pretvorio u prijatnije mesto za život i provođenje slobodnog vremena.

Na košu koji je za to dvorište darovao KSS, prema Paspaljevim rečima retko kada se nešto dešava, jer u tom bloku živi „petoro-šestoro male đece“, a nekadašnji tinejdžeri su odrasli i postali preokupirani drugim stvarima.

Tada na scenu stupa Dejan Tomašević, a za njim Aleksandar Đorđević, Nebojša Ilić i neki od aktuelnih reprezentativaca Srbije, koji svojom posetom pričinjavaju Palji veliko, prijatno iznenađenje.

Izvor: mondo.rs

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.