Категорије
СНП

DPS izbrisao gradsku bolnicu iz planova i prevario Podgoričane

ODBOR SNP GLAVNOG GRADA
Odbor SNP Glavnog grada osuđuje postupak brisanja projekta gradske bolnice iz Strategije razvoja Podgorice, koji je aktuelna vlast davno obećala Podgoričanima.

Neshvatljivo je da Podgorica kao grad u kojem živi gotovo trećina stanovništa Crne Gore nema svoju bolnicu, dok ga imaju mnogo manji gradovi, kao što su Kotor, Cetinje, Danilovgrad i drugi.

Izgradnja gradske bolnice je posebno važna jer bi se na taj način rasteretio Klinički centar Crne Gore, u kojem se liječe osiguranici iz cijele države, pa bi makar stanovnici Glavnog grada zdravstvene usluge mogli dobijati u ovom zdravstvenom objektu. Međutim, kao mnogo puta do sada, DPS nije ispunio obećanje iz svog predizbornog programa, odnosno prevario je građane.

Pozivamo Demokratsku partiju socijalista da objasni iz kojeg razloga su odustali od ovog projekta, ali i da kažu zbog čega nisu realizovani i brojni drugi projekti, među kojima su: Jadransko-jonski put, rekonstrukcija velikog broja ulica u Glavnom gradu, rezervoar na Dajbabskoj gori, kao i dva nova groblja ispod nje, rekonstrukcija Kuslevove kuće, Doma kulture na Koniku, te sportske dvorane u Zeti i Tuzima. Osim toga, objasnite javnosti i zbog čega nije urađeno ništa u oblasti organske prozvodnje, izgradnje mljekare, hotela i motela za djecu na Veruši, te lovačkog doma na Barutani, kolektora u Tuzima i pogona za tretman guma.

Parlamentarni izbori su blizu i sasvim smo sigurni da ćete se naredne godine aktivirati i početi realizaciju nekog od pomenutih projekata, ali naši građani nisu naivni i sve više uviđaju da se na vas ne mogu osloniti.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.