Категорије
СНП

SNP osudjuje vandalski cin u Beranama

Saopštenje za javnost OO SNP Berane

Opštinski odbor Socijalističke narodne partije najoštrije osuđuje vandalski, kriminalni, neljudski i kukavički čin prebijanja Jelene Krstić, radnice lokalnog Sportskog centra u Beranama.

Naime, ispred zgrade ove sposrtske ustanove, kako saznajemo, višestruki povratnik u raznim krivičnim djelima, na pravdi Boga je pretukao samohranu majku dvoje djece, govoreći da je on šef pomenutog kvarta, i da neće dozvoliti da u tom kvartu radi Nikšićanka. Umjesto da, kao povratnik nađe svoje mjesto u zatvoru, isti je, po našim informacijama, poslije jedne preležane noći, pušten kući.

SNP još jednom otvoreno pita da li se nastavlja ista praksa u sudu i tužilaštvu, gdje je kriminalcima sve dozvoljeno i slobodno šetaju gradom, dok njihove žrtve i pošteni građani su, na žalost u bolničkim posteljama.

SNP upozorava da nije ovo prvi put da se nasilje nad ženama ignoriše od strane onih koji bi trebali da ga spriječe. Otvoreno poručujemo i ovoga puta da ćemo se otvoreno suprotstaviti pokušajima crtanja meta ljudima samo zato što su iz Nikšića ili nekog drugog grada. Oni koji podržavaju to, dio su tog istog kriminalnog miljea.

Otvoreno se pitamo je li i ovo iz kuhinje DPS-a, i je li ovo početak predizborne kampanje, imajući u vidu činjenicu da se žrtva ovog nasilja otvoreno izjašnjava kao neko ko je opoziciono nastrojen. Ako je ovo objava izbornog rata od strane DPS-a i kriminalaca, neka nam otvoreno saopšte. SNP neće sjedjeti skrštenih ruku.

SNP očekuje adekvatnu reakciju nadležnih organa, jer naše Berane, kao i čitava Crna Gora, moraju biti mjesto u kojem će se živjeti mirno, bez straha, kojoj god političkoj opciji da se pripada, ili ne pripada.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

shares