Категорије
СНП

OO SNP Berane

SPORTSKI CENTAR KOJI JE DPS OSTAVIO U OČAJNOM STANJU DANAS POSJEĆUJU EMINENTNE EVROPSKE EKIPE

Na besmislena, štura i politikantska saopštenja OO DPS Berane možda ne bi trebalo odgovarati, ali s obzirom da nastavljate da beskrupulozno obmanjujete javnost OO SNP Berane vam neće dozvoliti da više puta ponovljenu laž i ovog puta pretvorite u istinu, iako ste u tome šampioni. Mada znamo da nemate političkog, pitamo vas da li imate ljudskog obraza da stanete iza saopštenja u kojima napadate rad Agencije za investicije i razvoj Berana i Sportskog centra?

Ovakvim saopštenjima pokušavate da izjednačite vaš nerad za vrijeme vršenja vlasti u Beranama i naš rad, koji je svima vidljiv. Vrijeme je da shvatite da se nikad ne možete uporediti sa nama jer mi i vi ne možemo biti isto, što je svima jasno. Brzo ste zaboravili da su rukovodioci Agencije i funkcioneri za vrijeme vršenja vaše vlasti optuženi za krivična djela malverzacije u poslovanju, a da su i dalje u izviđaju samo iz razloga što ste još uvijek vlast na državnom nivou.

Sjećamo se dobro seoskih puteva nasutih blatom, betoniranja gradskih ulica i drugih “uspješnih” aktivnosti za vrijeme vaše vlasti. Kako izgledaju danas dobro vidite i vi i vaši glasači, pa u nedostatku argumenata posežete za izmišljenim ciframa i neutemeljenim brojkama.

Loš vam je potez i pominjanje funkcionisanja Sportskog centra jer ste tek tamo ostavili katastrofalno stanje, bolje rečeno, pustoš. To najbolje znaju građani i njihova djeca koja posjećuju sportske objekte, a mi znamo da ste ostavili devet neizmirenih zarada, preko 126.000 eura duga za utrošenu električnu energiju, neizmirene obaveze po osnovu poreza i doprinosa, porušenu halu, promašen projekat za izgradnju nove, otuđen mobilijar, inventar, itd. Pogledajte danas kako izgleda kompleks sportskog centra, kojeg sada posjećuju eminentne ne samo državne, već i ekipe evropskog ranga, a organizacija međunarodnog sajma i balkanskog krosa u okviru Sportskog centra za vas je bila misaona imenica.

Odluka o osnivanju rukometnog kluba je bila dobra i na prethodnom zasijedanju, ali zbog neizglasavanja u međuvremenu smo je unaprijedili i to ne zahvaljujući vama. Uostalom, koliko je ona dobra najbolje svjedoče rezultati i prepune tribune u hali.

Na samom kraju, pozivamo vas da porazgovarate s našim uvaženim građanima koji dobro znaju kako je izgledao grad nekad, a kako danas, jer vi očigledno imate amneziju. Imali bismo još mnogo toga da vam poručimo, ali o tome ćemo nekom drugom prilikom jer očekujemo novu inspiraciju sa vaše strane.

Foto: Sportski centar u Beranama danas

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.