Категорије
СНП

Joković: SNP je bila i ostala stožer istinske Crne Gore

Saopštenje za javnost SNP Bijelo Polje

Danas je u prepunoj sali hotela Bijela rada u Bijelom Polju, održan tradicionalni novogodišnji koktel, kojem su, izmedju ostalih, prisustvovali predsjednik SNP CG Vladimir Joković, potpredsjednici Dragan Ivanović i Dragoslav Dado Šćekić, sekretar IO Dragan Vukić i portparol Miloš Rajković.

Pozdravljajući prisutne, predsjednik OO SNP Bijelo Polje dr Rašo Nišavić se zahvalio prisutnima uz želju da naredna godina svima donese više uspjeha.

Predsjednik SNP CG Vladimir Joković je rekao da je SNP bila i ostala stožer istinske i njegoševske Crne Gore ”što smo pokazali i juče masovnim prisustvom u odbrani svetinja u Nikšiću”.

Predsjednik Joković je istakao da SNP nikada nije bio za podjele i da je uvijek protiv toga da se razlike produbljuju. “ Još jednom pozivamo aktuelnu vlast da povuče zakon koji pravi razdor i razlike”, naglasio je Joković.

Prema riječima predsjednika SNP CG, SNP sa mnogo optimizma ulazi u narednu godinu u kojoj će, kako je rekao, doći do daljeg jačanja naše partije.

Svim građanima Bijelog Polja, kao i prisutnima na koktelu, Joković je poželio srećne novogodišnje i božićne praznike, sa željom da ih provedu u miru i blagostanju.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.