Категорије
СНП

Večeras je u Podgorici održana svečana večera u organizaciji Asocijacije mladih SNP CG

Večeras je u sali restorana „Lovac“, u Podgorici, povodom novogodišnjih praznika održana svečana večera u organizaciji Asocijacije mladih SNP CG.

JOKOVIĆ : OMLADINA SNP-a ĆE NAĆI SNAGE DA OTUĐENOJ VLASTI KAŽE DOSTA VIŠE!

Sa mladima su se družili predsjednik SNP CG Vladimir Joković, potpredsjednik SNP CG Dragan Ivanović, sekretar IO GO Dragan Vukić, član Predsjedništva Miomir Vojinović, predsjednik OO SNP Bijelo Polje Radosav Rašo Nišavić i predsjednik Asocijacije mladih SNP CG Nikola Milićević.

Obraćajući se prisutnima, predsjednik Joković je rekao da mu je puno srce što vidi toliki broj mladih ljudi na jednom mjestu i da je uvjeren da oni predstavljaju budućnost Crne Gore. Podsjetio je da su mladi srušili Berlinski zid, da su skinuli i komunizam s vlasti, te da je siguran da će i omladina SNP-a naći u sebi snage da današnjoj otuđenoj vlasti kaže da je dosta.

On je obećao mladima da će nastaviti beskompromisnu borbu za bolju državu, u kojoj će moći da se razvijaju, obrazuju i zapošljavaju po sopstvenim željama i afinitetima, te da će u Socijalističkoj narodnoj partiji uvijek imati pouzdanog partnera.

Joković je poručio da se SNP CG ozbiljno priprema za naredne parlamentarne izbore, na kojima će pokazati svoju snagu, te da nas nikakvi udarci ne mogu pokolebati da damo sve od sebe da DPS pošaljemo u opoziciju.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.