Категорије
СНП

„Bijeli orle“ne muti u Beranama

Tihomir Bogavac, predsjednik OO SNP Berane

Multietničko Berane svojim mirnim litijama šalje svijetu najljepše slike. I upravo dok Beranke i Beranci dostojanstveno šetaju i brane svetinje i Ustav svoje države, najnoviji beranski dps koordinator nastavlja u svom političkom bunilu da sije mržnju uz pokušaj da zavadi građane. “Bijeli orao” je u Beranama, vjerovatno da proba propali dps da izvuče iz sunovrata. Nikako da i on konačno shvati da su izlizane price o navodnoj ugroženosti. Jedino od koga je u ovom trenutku ugroženo i Berane, a i cijela Crna Gora jeste pošast u vidu vladavine DPS-a, koji je svih ovih godina upravo zahvaljujući stvaranju podjela i vladao. Srećom, u našim Beranama NIKAD VIŠE!
Dosta je bilo. Došao vam je kraj i na državnom nivou. Zaboravlja “bijeli orao” da je došao u Berane, grad onih koji zdravo I slobodno razmišljaju. Mi dobro znamo da nije lako odricati se, recimo ušteđevine od 140.000 na godišnjem nivou, ali je dovoljno od aktuelnog ministra to što je, sa svojim partijskim pajtašima pozatvarao sve fabrike I narod ostavio bez hljeba. Uz to je, “ministar multipraktik” uspio u Pljevljima da ostavi pustoš čega god se dohvatio.
SNP mu poručuje da, za početak, u Beranama, gradu prvog Narodnooslobodilačkog odbora, može I mora da smanji doživljaje. Ionako je svjestan da će proći, kao i bivši koordinator Sveto Marović. Istine radi, on se nije služio ovakvim prizemnim potezima i metodama, kojima je počeo Bošković. I upamti, oni pravi Njegoševi Crnogorci leže u nama, za razliku od tvog montenegrinskog služenja gospodaru i njemu sličnim.
I na kraju, “bijeli Orle” ne muti u Beranama, i ne pokušavaj da svađaš i ljude i vjere. Vrijeme DPS-a ističe, a sa njim i tvoje.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.