Категорије
СНП

Nakon pobjede nad koronom, predstoji nam bitka za spas Crne Gore!

Svakim danom postaje sve očiglednije da različite vrste karantina i izolacije, koju nam nameću NKT predstavnici vlasti, treba da važe isključivo za opoziciju i građane, a da DPS moćnici imaju sva prava slobodne šetnje i otvorene izborne kampanje.

U tom pravcu vidimo da se za funkcionere DPS-a žestoko zahuktava politička aktivnost. Porazna je činjenica da se novac prikupljen donacijama, pod plaštom pomoći, direktno daje članovima DPS-a. Dok se predstavnicima opozicije naređuje da ostanu kod kuće, dok se crkveni velikodostojnici privode na informativne razgovore, ministri, funkcioneri i aktivisti režima razmiljeli su se ovih dana širom Crne Gore i po spiskovima, samo njima poznatim, dijele pakete pomoći.

Socijalistička narodna partija još jednom podsjeća na nešto što znaju i naši građani, a i sva međunarodna javnost: čitav mandat odlazeće Vlade obilježen je najvećim aferama, kao i činjenicom da smo zemlja u kojoj najbolje cvjetaju korupcija i kriminal, a nerasvijetljena ubistva predstavljaju redovnu pojavu. Uzaludan je svaki pokušaj ove vlasti da “ispegla” svoj nerad i podigne svoj posrnuli rejting. Građani odlično prepoznaju neodgovornost predstavnika režima, kao i nedopustivu zloupotrebu trenutnog stanja u svrhu političkog promovisanja. Jasno je da svi potezi vlasti predstavljaju direktnu kupovinu glasova pred predstojeće izbore.

Tako smo juče mogli da “uživamo” u nikšićkim aplauzima vođi, istih onih koji se žale na mizernost i bijedu svojih primanja, kao što smo desetak dana prije toga imali providni, ali neuspio pokušaj da se “vođa” predstavi kao spasilac penzionera u Beranama. Na svu sreću, u Beranama je davno poražena politika DPS-a, a uskoro će i u čitavoj Crnoj Gori.

SNP poziva građane da se strpe i izdrže još malo. Poslije pobjede u borbi protiv korona virusa, predstoji nam mnogo teža bitka – bitka za spas Crne Gore! Samo pobjeda nad aktuelnim režimom donosi bolji život za sve građane Crne Gore i nema tog virusa koji će zaustaviti te promjene u našoj državi!

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.