Категорије
СНП

SNP kreće sa aktivnostima iz Bara

U Baru je sinoć održana sjednica Opštinskog odbora SNP, kojoj je prisustvovalo najuže rukovodstvo na čelu sa predsjednikom Vladimirom Jokovićem. Prisutni su bili i potpredsjednici Dragoslav Šćekić, Dragan Ivanović i Danijela Đurović, te sekretar IO Dragan Vukić.

U sklopu zaključaka Izvršnog odbora Glavnog odbora, partijsko rukovodstvo je krenulo u obilazak Crne Gore. Prva stanica na tom putu je bio Bar.

SNP CG najoštrije osuđuje rušenje konaka manastira Svetog Vasilija u Briskoj Gori.
Ova vlast namjerno hoće da izazove incidente, jer niko normalan i ko dobro misli našoj zemlji ne bi uradio sličan potez. Narod Njegoševe Crne Gore najbolje će im odgovoriti na predstojećim litijama.

Na sjednici je bilo riječi i o jesenjim parlamentarnim izborima. Najbolji put za izlazak na njih je opoziciono jedinstvo, poručio je Joković. Bilo u jednoj ili dvije kolone. Ova vlast je devastirala Crnu Goru i uništila njen emonomski potencijal i trebaće još mnogo vremena da prođe da se vratimo u normalu,
zaključio je, dodavši da nije isključena ni mogućnost bojkota izbora.

Opštinski odbor SNP dao je punu podršku vrhu partije da istraje u nastojanju da se postigne saglasnost opozicionih subjekata oko važnih pravaca djelovanja u budućem periodu, ali je dao i punu podršku Mitropoliji crnogorsko -primorskoj da istraje u naumu da se sačuvaju svetinje i povuče nakaradni Zakon o slobodi vjeroispovjesti koji dijeli našu zemlju.

Sjednicom je predsjedavao Željko Stojović, predsjednik barskog odbora.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.