Категорије
СНП

Reagovanje OO SNP Plužine

OTIMAČINA VLASTI U BUDVI NEGATIVNO UTIČE NA RAZVOJ DEMOKRATIJE U CRNOJ GORI

Sjednica Skupštine opštine Plužine prekinuta je zbog trenutne političke situacije i tenzija koje se dešavaju u Budvi. OO SNP Plužine oštro osuđuje još jedan u nizu pokušaja prekrajanja izborne volje građana u Budvi i hapšenje rukovodilaca Opštine Budva.

Ukazujemo da će ovakvo ponašanje gdje se silom i političkom korupcijom pokušava preoteti vlast koja je izabrana od strane građana negativno uticati na razvoj demokratije u Crnoj Gori.

Nemile scene koje ovih dana gledamo u Budvi, kao što su neprimjerena demonstracija sile i protivzakonito preuzimanje legalno i legitimno izabrane vlasti, sigurno predstavljaju korak unazad, stavaranje političke nestabilnosti i nesigurnosti svih građana Crne Gore.
Najnovija dešavanja u Budvi su jasan pokazatelj da postoje oni koji nažalost ne biraju sredstva u ostvarenju svojih ciljeva, spremni su da kupiju glasove i duše kako bi došli do vlasti sa namjerom da rasprodaju ovo još malo imovine koja je ostala u Crnoj Gori, a koju su naši preci sa mukom sticali.

SNP poziva sve državne organe da rade u skladu sa zakonom i Ustavom, da poštuju volju građana, da svojim djelovanjem stanu u odbranu parlamentarizma i demokratije u Crnoj Gori, a ne da kao što ovih dana to pokazuju u Budvi, budu na strani onih koji otimaju vlast.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.