Категорије
СНП

Sada je svima jasno da Crna Gora klizi u otvorenu diktaturu

Održana sjednica OO SNP Herceg Novi

Sinoć je održana sjednica OO SNP Herceg Novi kojoj je prisustvovalo rukovodstvo partije na čelu sa predsjednikom Vladimirom Jokovićem i potpredsjednikom Draganom Ivanovićem. Sjednicom je predsjedavala predsjednica OO SNP Herceg Novi i potpredsjednica partije mr Danijela Đurović.

Osvrćući se na nezapamćene događaje u Budvi kada su zaposleni izbačeni sa svojih radnih mjesta, a članovi legitimnog rukovodstva Opštine Budva privedeni i povrijeđeni od strane pripadnika policije, konstatovana je zabrinjavajuća brutalnost policije i nezakoniti pritisak državnih organa. Ocjenjeno je da je jasno vidljivo da Crna Gora klizi u diktaturu, te da su sve institucije zarobljene od strane DPS-a.

Ukazano je da je ozbiljnost političke i ekonomske situacije u Crnoj Gori prepoznata i od strane svih važnih međunarodnih adresa koje apostrofiraju zabrinjavajući nivo korupcije, nepotizma i kršenja principa vladavine prava, kao i zloupotrebe osnovnih prava građana i Ustava Crne Gore.

Članovi OO SNP Herceg Novi su upoznati sa aktivnostima koje rukovodstvo partije sprovodi u cilju objedinjavanja svih opozicionih parlamentarnih političkih partija sa ciljem omogućavanja jedinstvenog nastupa i odgovora na nezapamćenu represiju režima predvođenog DPS-om.

Sjednica je započeta prijemom novih članova u organe partije uz konstataciju da rejting naše partije svakog dana raste te da nam se vraćaju, ali i prilaze novi mladi članovi, koji prepoznaju da je Socijalistička narodna partija jedina partija na crnogorskoj političkoj sceni koja se iskreno zalaže za prinicpe socijalne pravde, koja ima jasne odgovore na političke izazove današnjice i koja je ostala dosledna svojim principima.

Jednoglasno su prihvaćeni zaključci Izvršnog odbora Glavnog odbora o sprovođenju aktivnosti u okviru partije, i u tom pravcu je formiran centralni Izborni štab čiji članovi će sprovoditi aktivnosti na terenu, kao i štabovi u mjesnim odborima.

Opštinski odbor SNP Herceg Novi iskazao je punu podršku Mitropoliji crnogorsko-primorskoj u njenoj borbi za odbranu svetinja i najavljeno je da će članovi OO SNP Herceg Novi i dalje biti još snažnije na svim litijama sve do ukidanja spornog Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.