Категорије
Друштво

Potpredsjednica Opštine Herceg Novi Danijela Đurović u obilasku gradilišta

NAKON OBILASKA RADOVA NA PUTU MELJINE -PETIJEVIĆI

HERCEG NOVI – Predstavnici lokalne samouprave juče su obišli dionicu magistralnog puta Meljine-Petijevići, na kojoj se izvode radovi na projektu izgradnje javne rasvjete u dužini od gotovo 4 kilometra, vrijednosti 181.000 eura. Prema riječima potpredsjednice Opštine Herceg Novi Danijele Đurović, izlazak na teren bio je prilika da sa izvođačem radova, nadzornim organom i predstavnicima mjesne zajednice regulišu pitanja koja projekat i investicija ovog tipa zahtijevaju.
-Projekat predviđa ugradnju preko 100 rasvjetnih tijela, što je svakako zahtijevan zadatak za koji očekujemo da će biti kvalitetno urađen na zadovoljstvo svih mještana – kazala je Đurović.
Predsjednik MZ Podi Jovica Misinezović očekivanja su da kompletni radovi budu gotovi za nekih četrdesetak dana, iako je projektom predviđen rok od 60.
Đurović je podsjetila da su, u saradnji sa privatnim investitorima, završeni radovi na izgradnji trotoara od kružnog toka u Meljinama do kuće Murišića.
-Vrlo je važno obezbijediti kompletnu pješačku komunikaciju od Meljina do Poda. Na nekim djelovima još uvijek nije adekvatna, pa ćemo u narednom periodu razmotriti koji su to djelovi još uvijek problamtični i koje treba proširiti – rekla je Đurović i naglasila da će biti završena izgradnja kanalizacionog kolektora u zaseoku Topovi.

Izvor: DAN

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.