Категорије
СНП

Zajednički nastup na izborima znači pobjedu opozicije

Sa sjednice OO SNP Mojkovac

Juče je održana sjednica opštinskog odbora SNP Mojkovac kojoj je prisustvovalo rukovodstvo partije na čelu sa predsjednikom Vladimirom Jokovićem.

Sa sjednice je poručeno da se daje puna podrška rukovodstvu SNP-a da nastavi sa dosadašnjim aktivnostima da dođe do zajedničkog nastupa i pobjede opozicije, jer čak i najprestižnije međunarodne organizacije upozoravaju na kršenje ljudskih prava i sloboda, a posebno pokušaj ugnjetavanja sveštenstva jedine kanonski priznate pravoslavne crkve koja postoji na ovim prostorima vjekovima.

Opštinski odbor SNP Mojkovac spremno dočekuje izbore i uradiće sve da pobjeda sadašnje opozicije bude što ubjedljivija, a u tom pravcu će maksimalnim podizanjem partijske infrastrukture dati nesebičan doprinos.

Jednoglasno je osuđena prekomjerna upotreba sile i prebijanje građana zbog protesta protiv političke korupcije u Budvi. Takođe, u OO SNP Mojovac smatraju da je Nacionalno kordinaciono tijelo samo ogranak vladajućih partija i da sve rade kako bi poboljšali njihov status u susret izborima, što im neće pomoći.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.