Категорије
Актуелно

Преко 1100 студената стало у одбрану светиња: Сви као једно дајемо подршку нашој Светој Цркви!

Студенти Црне Горе, стали су у одбрану светиња. Њих тренутно на спсику 1116 је потписало студентски проглас, који преносимо у цјелини

Студенти Црне Горе, стали су у одбрану светиња. Њих тренутно на спсику 1116 је потписало студентски проглас, који преносимо у цјелини.

Студентски проглас

Уважено свештенство и монаштво, владике, браћо и сестре у Христу, помаже Бог! Поздрав, љубав, молитвену бригу и позив да се окрену према Богу шаљемо и онима који нијесу са нама и којима наша окупљања нијесу баш јасна!

Након више од годину дана отворене борбе за правду, истину и љубав и након изјаве наших уважених професора, љекара, након јавног изношења свог става многих часних и храбрих појединаца дошао је и ред на нас студенте! Међу нама нема подјеле према факултетима, граду, држави гдје студирамо нити има првих који су се покренули нити последњих који су се придружили- сви смо једнаки у овој борби! Спонтано, без било чијег подстицаја у нашим свакодневним разговорима се родила идеја да се окупимо и као једно дамо подршку нашој Светој Цркви!

Студенти испред храма, фото: Борис Мусић

Једини притисак који смо осјетили је био глас наше савјести да треба да учинимо нешто конкретно, истакнемо да смо присутни на свим литијама и да се оштро противимо било каквом безакоњу јер студирати не значи само учити оно што се сервира већ детаљно изучити- простудирати па смо способни распознати и анализирати и свакодневне прилике! Са уобичајеним студентским проблемима се некако и носимо. Мора се признати да су изазови све већи.

Пошто смо захвални за то што у XXI вијеку приликом похађања наставе у просторијама често нема већих проблема од понеке капљице која зна бити безобразна па доспије и на радне површине или ситинијих проблема са температуром само у току цијеле године ми ћутимо. Није ништа страшно ни то што нам се исти проблеми јављају у студентским смјештајима, превозима који би требали бити контролисани. У студентским домовима, читаонама, аутобусима, просторима за рекреацију ми се често увјеримо да је напољу киша или врућина али ваљда је то префињена брига да не мијењамо нагло климу у којој боравимо. Осим тих ситница није проблем ни то што изучавамо и дивимо се достигнућима која су одавно превазиђена а онда чујемо како неко тамо, најчешће на западу, показује велико знање и умијеће, без обзира да ли се ради о недокучивој и прескупој опреми у лабораторијама или средствима за рад која се такође не могу никако набавити. Ваљда да би се та средства очувала и за наредне генерације не смију се излагати честим посјетама па онда ми сви одемо у великим групама и тако испунимо само прва два постулата Цезарове изјаве ,, Veni, vidi, vici! “.

Дакле, увјек дођемо и видимо али када ћемо побиједити?! Свакодневно слушамо како наше колеге које су принуђене да оду или су ,, имали среће“ па су отишли остварују велике резултате и нижу побједе у име неких других и нама страних људи. Сугерише нам се да је неко тамо бољи али и да има оних који су лошији од нас и да то треба да нас утјеши. То значи да ми треба да се поставимо на скали супериорних и инфериорних и да са дивљењем гледамо на боље јер су негдје тамо а на оне који нијесу напредни као ми са гордошћу!

Ту се јављају проблеми које не смијемо толерисати! Када нас као будуће интелектуалце, академске грађане, спортисте и уопште генерацију младих који се још увјек формирамо и сазријевамо имплицитно упућују на то да овдје не може бити биље, да нас дијеле по критеријумима који се не тичу знања, реалних заслуга, вјештина, труда и напора, амбиција него према припадностима одређеним круговима најнеправилнијег облика, познанствима у нама се ствара невјерица, разочарање, сумња у себе и неуроза због које неки често и поступе према њиховим очекивањима. Када нас затекну на путу између жеље да успијемо и будемо своји људи са јаким знањем, независни и неустрашиви од нечијег ега, лоших жеља и намјера, и у граду и на селу, гдје год смо ми млади- студенти и они који то нијесу, упорно настоје да нас одвуку гдје не треба! На жалост, много је наше драге браће и сестара који не остану довољно истрајни па поклекну пред окорелим и поквареним навикама и намјерама оних којима је дато право да одлучују и да нас воде!

Дискриминације по свим основама- националним, језичким, регионалним, вјерским, повластице за оне који су подобни или су само нечији и имају оно што може замијенити знање а за чим жуде ти људи с лошим навикама су постале сасвим уобичајене и осим њиховог помињања нема ничега више што је са моралне тачке апсолутно поражавајуће и неприхватљиво јер најгоре је бити равнодушан и мирити се са свиме што нас засипа! Исти ти људи се користе флоскулама права, части, слободе, морала док њихове ријечи имају тежину мјехура из сапунице јер иза њих стоји само гарант и покриће лажи оличен у вишедеценијском дјелу уништавања!

Студенти и професори испред храма, фото: Борис Мусић

У реду је да неко одабере да лаже, подмеће, краде јер човјек има слободу дату од Бога па нека размисли шта ће једнога дана са собом учинити али није у реду трпјети лажи, неправду, подметање, лоповлук, дискриминацију, неморал јер смо онда гори од таквих људи! Од кад је свијета увјек се крало, лагало, подказивало и изадавало али је ево дошло вријеме да се краде и оно што се не може украсти и што је за некога метафизички појам у потпуности далек а што се гради цио живот и преноси с кољена на кољено. Данашњи лопови желе да украду образ, храброст, поштење, труд, морал, истину, историју, језик и да наш народ натјерају на само дно пакла, да нас отму с Љествице што ка небу води заогрнути мраком, лажима, кукавичлуком и свим оруђима нашег непријатеља! Чему ли ће њима то што желе отуђити а чему ли ће нама такви људи?!

Одбранити њих од себе својим достојанством и стрпљењем а себе од њих храброшћу и вјером је оно чему нас је научио један од оних чија се имовина не може украсти нити је мољци овога свијета појести а ни он сам отуђити и присвојити ! Ми на овај начин кажемо и нећемо да ћутимо о промјенама у етичком смислу у нашим основним и средњим школама и факултетима. Тај етички аспект наших будућих професија нас и позива на изјашњавање!

Младост, мудрост, Црна Гора

Ми за њега не бисмо ни знали нити би марили када о њему и користили би га с лицемјерјем као што се данашњи лажни пророци користе у осудама оваквих изјава! На жалост они нијесу имали ни уши да чују ни очи да виде па због својих духовних неспособности раде најгоре ствари у име очувања својих житница и својег господара!

Ми се не гордимо што нијесмо као они већ смо поносни на то што имамо! Имамо нешто што не смијемо никада, никоме и нипошто предати! То што чува све нас када одемо из топлине породичног дома у други град или у свијет да би учили јесте то божије у нама чему нас уче док смо мали. Малим корацима нас родитељи, баке, дједови и дух нашег народа који у пуном смислу те ријечи постоји тек од нашег заштитника и учитеља, светитеља Саве, окрећу нас Богу да би тек након тога као последицу његовог присуства у нама имали достојанство, образ, храброст, разум и прави живот, јер без Њега ништа и не бива! Наш је народ увјек знао ако је Бог са нама да се немамо чега плашити а ако није видјели смо да се не можемо ничему ни надати. Зато, ми студенти, ученици, спортисти, млади радни људи у овом добу осим стицања животних вјештина којима ћемо касније хранити наше породице које треба да заснивамо што прије и што бројније морамо стицати и благослов и Бога у себи! Иза ријечи образован је особа која има лика, образа божијег у себи и по томе својег образа и која стоји иза својих дјела одговорно. Треба знати и да су богати они који имају такође Бога у себи! Култура младих се данас односи опет негдје тамо а у култури мора постојати култ око кога се као коло воде животне навике и принципи. У средишту свог живота једино желимо Бога!

Управо због тога, да би били с Њим морамо као Његова дјеца и чувати Његов и наш дом и доказати да истински вјерујемо у једну свету, саборну и апостолску Цркву а вјера се најбоље доказује дјелом! Наша браћа и сестре свих генерација који не мисле тренутно као ми али кад осјете љубав ће бити са нама имају могућност покајања и треба знати да никада није касно ако је часно али и ми не смијемо никога осуђивати већ задобијати љубав и ловити људе као што су то чинили свети апостоли ријечима и дјелом живота у вјери! Ми никада не смијемо заборавити коме увјек притекнемо када се нешто лоше деси или желимо да нам нешто успиј е- испит, научно дјело, утакмица, представа, усјеви и труд! Не смију ни наши родитељи заборавити кога моле кад се брину за нас и треба да знају да ни један лакат своме расту не могу придодати бригом без молитве!

Не смијемо ни заборавити коме се ми због бурности своје младости и грешака које чинимо па притиснути проблемима идемо исповиједити, ко нас тјеши, ко благосиља наше постове и труд с осмјехом али и тихом тугом бриге за нас, чији крст држимо у руци, пред чијим иконама стојимо и цјеливамо их! Зар се усуђујемо прљати удове нашег јединог и правог пријатеља и свега што нам је потребно чијим се Тијелом и Крвљу причешћујемо а прљамо их ћутањем и слагањем с Његовим непријатељима?! Господа Исуса Христа нећемо наћи нигдје осим у Цркви па иако је свуда и увјек присутан ми морамо поћи на извор да би преживјели!

Зато лопову који не долази ни због чега другог у наш дом него да нас покраде и који га одмјерава одавно, ми морамо стати на пут и с правдом божијом га поразити! Једина наша порука коју шаљемо свима који бише да му се придруже је да НЕ ДАМО СВЕТИЊЕ, НЕ ДАМО ВЛАДИКЕ, НЕ ДАМО СВЕШТЕНИКЕ И МОНАХЕ и ако желе да њима науде прво морају све нас да прођу! Чувамо своју Цркву, народ и отаџбину од свих који нас желе потријети! НЕ ДАМО СВЕТИЊЕ!

СТУДЕНТИ НЕ ДАЈУ СВЕТИњЕ

Кампању подржали следећи студенти

 1. Стевановић Михаило- Енглески језик и књижевност, Филолошки факултет
 2. Васиљевић Марко- Енглески језик и књижевност, Филолошки факултет
 3. Шћекић Василије- Енглески језик и књижевност, Филолошки факултет
 4. Јановић Јована- Енглески језик и књижевност, Филолошки факултет
 5. Јоксимовић Јелена- Енглески језик и књижевност, Филолошки факултет
 6. Војводић Милица- Енглески језик и књижевност, Филолошки факултет
 7. Мараш Ања- Енглески језик и књижевност, Филолошки факултет
 8. Огњеновић Милош- Енглески језик и књижевност, Филолошки факултет
 9. Минић Јована- Енглески језик и књижевност, Филолошки факултет
 10. Калезић Христина- Енглески језик и књижевност, Филолошки факултет
 11. Ђуришић Матија- Енглески језик и књижевност, Филолошки факултет
 12. Ћаћић Катарина- Енглески језик и књижевност, Филолошки факултет
 13. Милатовић Невена- Енглески језик и књижевност, Филолошки факултет
 14. Ђуришић Јована- Енглески језик и књижевност, Филолошки факултет
 15. Оташевић Биљана- Енглески језик и књижевност, Филолошки факултет
 16. Шћекић Николина- Енглески језик и књижевност, Филолошки факултет
 17. Aдиловић Амер- Енглески језик и књижевност, Филолошки факултет
 18. Матовић Маја- Енглески језик и књижевност, Филолошки факултет
 19. Тијанић Богдана- Енглески језик и књижевност, Филолошки факултет
 20. Поповић Катарина- Енглески језик и књижевност, Филолошки факултет
 21. Микетић Катерина- Енглески језик и књижевност, Филолошки факултет
 22. Јеремић Николина- Енглески језик и књижевност, Филолошки факултет
 23. Филиповић Дијана- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 24. Вујадиновић Анастасија- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 25. Жижић Милена- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 26. Кнежевић Кристина- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 27. Губеринић Сара- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 28. Штурановић Дијана- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 29. Вуксановић Александра- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 30. Бошковић Кристина- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 31. Спасојевић Лука- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 32. Вуковић Тина- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 33. Бечић Ана- Руски језик и књижевност, Филолошки факултет
 34. Марија Мијовић- Руски језик и књижевност, Филолошки факултет
 35. Ивановић Лана- Педагогија, Филозофски факултет
 36. Ања Бојановић- Педагогија, Филозофски факултет
 37. Бечић Слађана- Историја, Филозофски факултет
 38. Бабовић Николина- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 39. Радовић Урош- Италијански језик и књижевност, Филолошки факултет
 40. Вујовић Катарина- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 41. Ивановић Сара- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 42. Дубљевић Михаило – Историја, Филозофски факултет
 43. Симоновић Љубица- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 44. Рашковић Милица- Руски језик и књижевност, Филолошки факултет
 45. Спасојевић Лука- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 46. Божовић Бојан- Историја, Филозофски факултет
 47. Крсмановић Манојле- Географија, Филозофски факултет
 48. Делић Младен- Географија, Филозофски факултет
 49. Асановић Бојан- Историја, Филозофски факултет
 50. Словић Раде- Историја, Филозофски факултет
 51. Рутешић Михаило- Географија, Филозофски факултет
 52. Ћеранић Сретен- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 53. Ђерић Тијана- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 54. Стојановић Војин- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 55. Павићевић Анђела- Филозофија, Филозофски факултет
 56. Шолаја Бојана- Филозофија, Филозофски факултет
 57. Чукић Маја- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 58. Кршикапа Јелена- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 59. Кликовац Наташа- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 60. Вуковић Станко- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 61. Грујичић Божица- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 62. Гошовић Слађана- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 63. Мирковић Ивана- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 64. Вукић Сташа- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 65. Тијанић Александра- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 66. Туровић Аљоша- Социологија, Филозофски факултет
 67. Ђуричковић Николина- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 68. Бајић Александра- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 69. Шаковић Јелена- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 70. Бојовић Христина- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 71. Минић Драгана- Филозофија, Филозофски факултет
 72. Килибарда Стеван- Психологија, Филозофски факултет
 73. Јовановић Тамара- Црногорски кезик и књижевност, Филолошки факултет
 74. Јовановић Ангелина- Црногорски кезик и књижевност, Филолошки факултет
 75. Ковачевић Радојица- Географија, Филозофски факултет
 76. Пуповић Наташа- Филозофија, Филозофски факултет
 77. Јоксимовић Ксенија- Црногорски кезик и књижевност, Филолошки факултет
 78. Канкараш Михаило- Црногорски кезик и књижевност, Филолошки факултет
 79. Матовић Ивона- Црногорски кезик и књижевност, Филолошки факултет
 80. Кнежевић Лука- Психологија, Филозофски факултет
 81. Дендић Сара- Социологија, Филозофски факултет
 82. Јасовић Виктор- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 83. Зечевић Ђурђина- Црногорски кезик и књижевност, Филолошки факултет
 84. Ћеранић Снежана- Педагогија, Филозофски факултет
 85. Пековић Анђела- Филозофија, Филозофски факултет
 86. Срдановић Лазар- Руски језик и књижевност, Филолошки факултет
 87. Војводић Максим- Историја, Филозофски факултет
 88. Јанковић Ксенија- Социологија, Филозофски факултет
 89. Миљанић Весна- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 90. Бајић Анђела- Социологија, Филозофски факултет
 91. Килибарда Миљана- Социологија, Филозофски факултет
 92. Вујачић Новак- Њемачки језик и књижевност, Филолошки факултет
 93. Мирковић Обрад- Црногорски кезик и књижевност, Филолошки факултет
 94. Мијајловић Тијана- Предшколско васпитање и образовање, Филозофски факултет
 95. Тошић Александар- Филозофија, Филозофски факултет
 96. Јелић Јована- Историја, Филозофски факултет
 97. Фемић Јовић- Историја, Филозофски факултет
 98. Кандић Славица- Образовање учитеља, Филозофски факултет
 99. Чворовић Невена- Предшколско васпитање и образовање, Филозофски факултет
 100. Фемић Јелена- Предшколско васпитање и образовање, Филозофски факултет
 101. Канкараш Марија- Предшколско васпитање и образовање, Филозофски факултет
 102. Ђуришић Неда- Психологија, Филозофски факултет
 103. Берилажа Данило- Психологија, Филозофски факултет
 104. Вулић Милица- Географија, Филозофски факултет
 105. Матовић Аљоша- Социологија, Филозофски факултет
 106. Кастратовић Јелена- Историја, Филозофски факултет
 107. Бакић Ника- Историја, Филозофски факултет
 108. Ћуковић Милена- Филозофија, Филозофски факултет
 109. Јовић Зорана- Педагогија, Филозофски факултет
 110. Алексић Велимир- Географија, Филозофски факултет
 111. Радовић Анђела- Психологија, Филозофски факултет
 112. Skempri Ioanna- Образовање учитеља, Филозофски факултет
 113. Петровић Сара- Предшколско васпитање и образовање, Филозофски факултет
 114. Вујовић Стефан- Образовање учитеља, Филозофски факултет
 115. Дамјановић Милица- Руски језик и књижевност, Филолошки факултет
 116. Булатовић Марица- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 117. Осмајлић Јелена- Предшколско васпитање и образовање, Филозофски факултет
 118. Ђукић Стефан- Географија, Филозофски факултет
 119. Добрашиновић Никола- Географија, Филозофски факултет
 120. Божовић Милосав- Географија, Филозофски факултет
 121. Милена Ивановић – Предшколско васпитање и образовање, Филозофски факултет
 122. Станишић Сретен- Њемачки језик и књижевност, Филолошки факултет
 123. Ковачевић Христина- Њемачки језик и књижевност, Филолошки факултет
 124. Шћекић Ивона- Њемачки језик и књижевност, Филолошки факултет
 125. Ковачевић Александра- Руски језик и књижевност, Филолошки факултет
 126. Митровић Ксенија- Руски језик и књижевност, Филолошки факултет
 127. Попадић Петар- Филозофија, Филозофски факултет
 128. Радоњић Мина- Социологија, Филозофски факултет
 129. Лалатовић Ђуро – Биљна производња
 130. Крстовић Живко – Биљна производња
 131. Вулић Лука – Биљна производња
 132. Александар Ђурђевац – Анимална призводња
 133. Анђа Кнежевић – Биљна производња
 134. Нађа Стијеповић – Биљна производња
 135. Анастасија Јокић – Биљна производња
 136. Никола Обрадовић – Биљна производња
 137. Марија Ковачевић – Биљна производња
 138. Ана Зиндовић – Биљна производња
 139. Сузана Сошић – Биљна производња
 140. Бојана Зејак – Биљна производња
 141. Сања Бијелић – Биљна производња
 142. Јована Спасојевић – Биљна производња
 143. Рајка Радић – Биљна производња
 144. Сандра Џогановић – Биљна производња
 145. Зорана Кљајевић – Биљна производња
 146. Рајковић Богдан – Биљна производња
 147. Ивана Копривица – Биљна производња
 148. Нина Пантовић – Биљна производња
 149. Александра Зечевић – Биљна производња
 150. Јелић Тијана – Анимална производња
 151. Марковић Марко – Анимална производња
 152. Голубовић Маријана – Анимална производња
 153. Гаровић Максим – Анимална производња
 154. Дамјановић Николина – Анимална производња
 155. Станковић Светозар – Анимална производња
 156. Зековић Милена – Анимална производња
 157. Христина Шекуларац – Биљна производња
 158. Татјана Булатовић – Биљна производња
 159. Николина Мушикић – Биљна производња
 160. Влајко Николић, УЦГ, ПМФ, Физика
 161. Никола Остојић,УЦГ, ПМФ, Физика
 162. Стефан Савићевић, УЦГ, Машински факултет
 163. Пеко Николић, УЦГ ЕТФ СПР
 164. Дејан Делић, УЦГ, Машински факултет
 165. Петар Мркаић, УЦГ, Машински факултет
 166. Дејан Лутовац, УЦГ, Машински факултет
 167. Небојша Касалица, УЦГ, ПМФ
 168. Марко Бошковић, УЦГ, ЕТФ-Магистрант
 169. Стојан Терзић, ФДЕС-Магистрант
 170. Славиша Зековић, УДГ- Математика
 171. Филип Павићевић, УЦГ, ЕТФ
 172. Стефан Шиповац, УЦГ, Машински факултет
 173. Јован Радановић, УЦГ, Медицински факултет
 174. Јелена Величковић, УЦГ, ЕТФ
 175. Анђелко Обрадовић, УЦГ, ЕТФ
 176. Никола Ђукић, УЦГ, ЕТФ
 177. Снежана Радовић, УЦГ, ПМФ
 178. Јована Богдановић, УЦГ, ПМФ-Магистрант
 179. Сања Миљанић, УЦГ, Медицински Факултет
 180. Милисав Минић, УЦГ, ЕТФ
 181. Лазар Брауновић, УЦГ, ПМФ, Физика
 182. Милош Дуборија, УЦГ, ПМФ
 183. Владимир Контић, УЦГ, ПМФ
 184. Лука Тапушковић, УЦГ, ФТХ
 185. Анђела Шалетић, УЦГ, ПМФ, Физика
 186. Јелена Шћепановић, УЦГ, Правни факултет
 187. Катарина Бојовић, УЦГ, Фармација
 188. Сандра Бубања, УЦГ, Фармација
 189. Тамара Савић, УЦГ, Фармација
 190. Немања Савић, УЦГ, Правни факултет
 191. Зарија Лутовац, УЦГ, Фармација
 192. Филип Лончар, УЦГ, ФПН
 193. Милица Николић, УЦГ, ПМФ, Физика
 194. Катарина Ђеловић, УДГ, Геодезија
 195. Аница Кнежевић, УЦГ, Металуршко-Технолошки факултет
 196. Јована Пешић, УЦГ, Правни факултет
 197. Душко Јаковљевић, УЦГ, Грађевински факултет
 198. Млађан Миловић, УЦГ, Грађевински факултет
 199. Божидар Јанкетић, УЦГ, ПМФ
 200. Даница Кнежевић, УЦГ, ЕТФ
 201. Анђела Вешовић, УЦГ, ПМФ, Физика
 202. Гаврило Шћекић, УЦГ, Грађевински факултет
 203. Анђела Брновић, Универзитет у Новом Саду, Хемија-Докторант
 204. Сандра Драганић, ФТХ
 205. Драгана Перовић, ФТХ
 206. Катарина Максимовић, ФТХ
 207. Теодора Тапушковић, БУ, ФМУ
 208. Аница Јовановић, ФТХ
 209. Валентина Перуничић, Пословне студије
 210. Радован Рабреновић, ФТХ
 211. Лазар Јокановић, ФТХ
 212. Томић Светлана- Факултет политичких наука
 213. Стефан Миличић, УЦГ, Мaшински факултет
 214. Валентина Ракоњац, УЦГ, Правни факултет
 215. Јелена Манојловић, УЦГ, Машински факултет
 216. Милица Караџић, УЦГ, Машински факултет
 217. Коста Милачић, УЦГ, Економски факултет
 218. Лазар Лаличић, Факултет страних језика
 219. Анђела Пајковић, УЦГ, Економски факултет
 220. Љубица Лекић, УЦГ, Економски факултет
 221. Матија Барјактаревић, УЦГ, ЕТФ
 222. Игњат Бабић, УЦГ, Машински факултет
 223. Матија Тијанић, УЦГ, ЕТФ
 224. Владимир Јововић, УЦГ, ЕТФ
 225. Богдан Бојовић, УЦГ, Медицински факултет
 226. Божидар Дашић, УЦГ, Медицински факултет
 227. Александар Бакрач, УЦГ, Машински факултет
 228. Стефан Џаковић, УЦГ, Економски факултет
 229. Божидар Ћирковић, УЦГ, Машински факултет
 230. Јелена Ћирковић, УЦГ, Машински факултет
 231. Илија Ћирковић, УЦГ, Грађевински факултет
 232. Славко Тијанић, УИС, Стоматологија
 233. Александра Пешић, Архитектонски факултет
 234. Ана Беговић, УЦГ, Правни факултет
 235. Василиса Влаховић, УЦГ, ЕТФ
 236. Милица Фуштић, УЦГ, Правни Факултет
 237. Јелена Влаховић, УЦГ, Економски факултет
 238. Бојана Ђурђевац, УЦГ, ЕКономски факултет
 239. Милица Живковић, УМ, ФВУ
 240. Јелена Хајдуковић, Фармација
 241. Марија Рајковић, УЦГ, Машински факултет
 242. Томановић Драгана, УЦГ, Машински факултет
 243. Тијана Мићовић, УЦГ, Машински факултет
 244. Миодраг Булатовић, УЦГ, Машински факултет
 245. Нина Кривокапић, УЦГ, Машински факултет
 246. Велимир Шошкић, УЦГ, Машински факултет
 247. Војислав Радевић, УЦГ, Машински факултет
 248. Мирјана Копривица, УЦГ, Машински факултет
 249. Стефани Дедајић, УЦГ, Машински факултет
 250. Јасмина Петровић, УЦГ, Машински факултет
 251. Дејана Петровић, УЦГ, Машински факултет
 252. Милош Пеличић, УЦГ, Машински факултет
 253. Воин Јокић, УЦГ, Машински факултет
 254. Никола Нишавић, УЦГ, Машински факултет
 255. Максим Ламбулић, УЦГ, Машински факултет
 256. Никола Војиновић, УЦГ, Машински факултет
 257. Милица Радуловић, УЦГ, Машински факултет
 258. Вељко Пешукић, УЦГ, Машински факултет
 259. Срђа Костић, УЦГ, Машински факултет
 260. Марко Чепић, УЦГ, Машински факултет
 261. Стефан Јеловац, УЦГ, Машински факултет
 262. Данило Мршовић, УЦГ, Машински факултет
 263. Владан Јокић, УЦГ, Машински факултет
 264. Јелена Костић, УЦГ, Правни факултет
 265. Јован Вуковић, УЦГ, Биотехнички факултет
 266. Владан Радевић, УЦГ, Биотехнички факултет
 267. Марко Кркаловић, УЦГ Економски факултет
 268. Александар Ђуричанин, УЦГ Правни факултет
 269. Михајло Нововић, УЦГ Правни
 270. Човић Борка, УЦГ машински факултет
 271. Радомир Крковић, УЦГ машински факултет
 272. Дарко Мучалица, Филозофски факултет
 273. Јелена Бјелица, УЦГ, Биотехнички факултет
 274. Александра Минић,УЦГ Фармација
 275. Војин Пековић, УЦГ, Машински факултет
 276. Иван Шћекић, УЦГ, Машински факултет
 277. Бранимир Балтић, УЦГ, Машински факултет
 278. Милош Рајковић, УЦГ, Правни факултет-Магистрант
 279. Савић Јованчевић, УЦГ, Машински факултет
 280. Лука Радичевић, УЦГ, Машински факултет
 281. Сања Канкараш, Медицински факултет у Фочи
 282. Јаков Нинковић, Правни факултет
 283. Валерија Лекић, Правни факултет
 284. Никола Бубања, УЦГ, Филозофски факултет, Историја, Филозофски факултет
 285. Јована Секулић, ФТХ
 286. Андрија Блечић, Пословни и правни факултет Београд
 287. Никола Пејовић, УЦГ, ЕТФ
 288. Александар Жижић, УЦГ, ЕТФ
 289. Ђоле Лутовац, Универзитет у Бања Луци, геодезија
 290. Ивана Нишавић, УЦГ, ЕТФ
 291. Милица Краљ, ФТХ
 292. Анастазија Ђуришић, Поморски факултет у Бару
 293. Филип Нишавић, УЦГ, АФ
 294. Александра Марсеић, магистрант АФ Београд
 295. Немања Јокановић, магистрант АФ УЦГ
 296. Лука Вујовић, магистрант Подгорица
 297. Данило Савовић, АФ Подгорица
 298. Маја Радоњић, магистрант АФ Београд
 299. Филип Кажић, АФ УЦГ
 300. Милош Пљеваљчић, Машински УЦГ
 301. Филип Вујовић, УЦГ ГФ
 302. Никола Жижак, УЦГ ГФ
 303. Лука Шћепановић, УЦГ ГФ
 304. Петар Марковић, УЦГ ГФ
 305. Снежана Симоновић, УЦГ ГФ
 306. Андрија Рајковић, УЦГ ГФ
 307. Никола Домазет, УЦГ ГФ
 308. Владе Бајчета, УЦГ ГФ
 309. Раичевић Вук- ДИФ
 310. Барјактаровић Данило- ДИФ
 311. Вуковић Филип- ДИФ
 312. Шћекић Никола- ДИФ
 313. Савовић Бојан- ДИФ
 314. Чађеновић Никола- ДИФ
 315. Радовић Матија- ДИФ
 316. Џогазовић Стефан- ДИФ
 317. Контић Максим   – Енергетика и аутоматика
 318. Кнежевић Милош – Енергетика и аутоматика
 319. Војводић Немања – Студије примијењеног рачунарства
 320. Војводић Николина – Студије примијењеног рачунарства
 321. Миленковић Симо – Енергетика и аутоматика
 322. Касалица Данило – Електроника,телекомуникације и рачунари
 323. Влаховић Дијана – Електроника,телекомуникације и рачунари
 324. Мугоша Милена – Енергетика и аутоматика
 325. Живковић Данило – Енергетика и аутоматика
 326. Рашковић Дејан – Енергетика и аутоматика
 327. Крулановић Василије – Енергетика и аутоматика
 328. Крулановић Милутин – Енергетика и аутоматика
 329. Пејовић Миланка – Енергетика и аутоматика
 330. Недовић Милош – Енергетика и аутоматика
 331. Алигрудић Јован – Енергетика и аутоматика
 332. Драгишић Никола – Енергетика и аутоматика
 333. Бакрач Сара – Енергетика и аутоматика
 334. Стаматовић Јана – Енергетика и аутоматика
 335. Драговић Лука – Енергетика и аутоматика
 336. Бабић Лазар – Енергетика и аутоматика
 337. Мијушковић Јован – Студије примијењеног рачунарства
 338. Зековић Александар – Енергетика и аутоматика
 339. Чуљковић Ружица – Енергетика и аутоматика
 340. Кнежевић Димитрије – Енергетика и аутоматика
 341. Бујишић Дамјан – Енергетика и аутоматика
 342. Мићуновић Вук – Енергетика и аутоматика
 343. Остојић Веселин – Енергетика и аутоматика
 344. Портић Кристина – Енергетика и аутоматика
 345. Лаушевић Тијана – Енергетика и аутоматика
 346. Караџић Дејан – Енергетика и аутоматика
 347. Азарић Андрија – Енергетика и аутоматика
 348. Машуловић Лазар – Енергетика и аутоматика
 349. Булатовић Маша – Енергетика и аутоматика
 350. Чуровић Немања – Енергетика и аутоматика
 351. Сандић Милета – Електроника,телекомуникације и рачунари
 352. Кликовац Игор – Електроника,телекомуникације и рачунари
 353. Јоксимовић Ивана – Електроника,телекомуникације и рачунари
 354. Вучинић Тијана – Електроника,телекомуникације и рачунари
 355. Милановић Вук – Електроника,телекомуникације и рачунари
 356. Божовић Божо – Електроника,телекомуникације и рачунари
 357. Лончар Ивана – Електроника,телекомуникације и рачунари
 358. Анђушић Тамара – Електроника,телекомуникације и рачунари
 359. Вуксановић Лидија – Електроника,телекомуникације и рачунари
 360. Радоњић Анђела – Електроника,телекомуникације и рачунари
 361. Дангубић Никола – Електроника,телекомуникације и рачунари
 362. Белевић Марко – Електроника,телекомуникације и рачунари
 363. Обрадовић Мишо – Електроника,телекомуникације и рачунари
 364. Павићевић Филип – Електроника,телекомуникације и рачунари
 365. Банковић Лазар – Електроника,телекомуникације и рачунари
 366. Рабреновић Немања – Електроника,телекомуникације и рачунари
 367. Рогановић Бошко – Електроника,телекомуникације и рачунари
 368. Милошевић Василије – Енергетика и аутоматика
 369. Нишавић Ивана – Електроника,телекомуникације и рачунари
 370. Зајовић Стефан – Електроника,телекомуникације и рачунари
 371. Церовић Милутин – Енергетика и аутоматика
 372. Јакшић Милош – Енергетика и аутоматика
 373. Булатовић Душко – Студије примијењеног рачунарства
 374. Радојчић Никола – Електроника,телекомуникације и рачунари
 375. Мацановић Лука – Електроника,телекомуникације и рачунари
 376. Стругар Младен – Енергетика и аутоматика
 377. Стојановић Марко   – Енергетика и аутоматика
 378. Барјактаревић Матија – Електроника,телекомуникације и рачунари
 379. Бујишић Бојана – Електроника,телекомуникације и рачунари
 380. Булатовић Лука – Електроника,телекомуникације и рачунари
 381. Лабан Маша – Електроника,телекомуникације и рачунари
 382. Никчевић Бошко – Електроника,телекомуникације и рачунари
 383. Бибић Урош – Електроника,телекомуникације и рачунари
 384. Вид Кргушић – Енергетика и аутоматика
 385. Јушковић Никола – Електроника,телекомуникације и рачунари
 386. Спајић Кристина – Електроника,телекомуникације и рачунари
 387. Никодин Пековић – Студије примијењеног рачунарства
 388. Лекић Бранислав – Студије примијењеног рачунарства
 389. Бандовић Лука – Студије примијењеног рачунарства
 390. Марсенић Дејан – Студије примијењеног рачунарства
 391. Остојић Никола – Студије примијењеног рачунарства
 392. Унковић Јована – Студије примијењеног рачунарства
 393. Кукуличић Жељко – Студије примијењеног рачунарства
 394. Пековић Милета – Студије примијењеног рачунарства
 395. Стојановић Стефан – Студије примијењеног рачунарства
 396. Станић Мироје – Студије примијењеног рачунарства
 397. Мојашевић Радоје – Студије примијењеног рачунарства
 398. Вукићевић Немања – Студије примијењеног рачунарства
 399. Симовић Балша – Студије примијењеног рачунарства
 400. Аковић Миљан – Студије примијењеног рачунарства
 401. Јеврић Михаило – Студије примијењеног рачунарства
 402. Шљивавчанин Владимир – Студије примијењеног рачунарства
 403. Пајовић Марко – Студије примијењеног рачунарства
 404. Војиновић Марина – Студије примијењеног рачунарства
 405. Потпара Никола – Студије примијењеног рачунарства
 406. Јањушевић Горан – Студије примијењеног рачунарства
 407. Вуковић Стеван – Студије примијењеног рачунарства
 408. Поповић Петар – Студије примијењеног рачунарства
 409. Милошевић Стефан – Студије примијењеног рачунарства
 410. Обрадовић Алекса – Електроника,телекомуникације и рачунари
 411. Печурица Филип – Студије примијењеног рачунарства
 412. Бакић Жељка – Студије примијењеног рачунарства
 413. Миличић Мирко – Електроника,телекомуникације и рачунари
 414. Манојловић Лука – Електроника,телекомуникације и рачунари
 415. Бујишић Невена – Електроника,телекомуникације и рачунари
 416. Ђуришић Владимир – Електроника,телекомуникације и рачунари
 417. Лазаревић Милош – Електроника,телекомуникације и рачунари
 418. Ракоњац Теодора – Електроника,телекомуникације и рачунари
 419. Голубовић Тијана – Електроника,телекомуникације и рачунари
 420. Војиновић Иван – Енергетика и аутоматика
 421. Дукић Викторија – Електроника,телекомуникације и рачунари
 422. Милош Булајић – Студије примијењеног рачунарства
 423. Голубовић Павле – Енергетика и аутоматика
 424. Драгојевић Никола – Електроника,телекомуникације и рачунари
 425. Зоговић Јован – Електроника,телекомуникације и рачунари
 426. Ђурђевац Јована – Електроника,телекомуникације и рачунари
 427. Сандић Александра – Електроника,телекомуникације и рачунари
 428. Браић Милан – Електроника,телекомуникације и рачунари
 429. Војиновић Милица – Електроника,телекомуникације и рачунари
 430. Алексић Андрија – Енергетика и аутоматика
 431. Жижић Андријана – Енергетика и аутоматика
 432. Бојић Михаило – Студије примијењеног рачунарства
 433. Тодоровић Драгана – Енергетика и аутоматика
 434. Павле Љумовић- Рачунарство и информационе технологије
 435. Богић Булатовић- Математика и рачунарске науке
 436. Ива Вучићевић- Рачунарство и информационе технологије
 437. Анђела Јовановић- Математика и рачунарске науке
 438. Иванка Пипер- Математика и рачунарске науке
 439. Ђурђина Конатар- Математика и рачунарске науке
 440. Александар Драгаш- Математика и рачунарске науке
 441. Лука Миликић- Математика и рачунарске науке
 442. Јован Јањушевић- Математика и рачунарске науке
 443. Милица Булатовић- Рачунарство и информационе технологије
 444. Лука Мугоша- Рачунарство и информационе технологије
 445. Софија Остојић- Рачунарство и информационе технологије
 446. Никола Цупара- Рачунарство и информационе технологије
 447. Јакша Мрдак- Рачунарство и информационе технологије
 448. Бранко Теофилов- Рачунарство и информационе технологије
 449. Данило Вукчевић- Рачунарство и информационе технологије
 450. Ивана Булатовић- Рачунарство и информационе технологије
 451. Милош Остојић- Рачунарство и информационе технологије
 452. Милош Ћупић- Рачунарство и информационе технологије
 453. Катарина Бандовић- Рачунарство и информационе технологије
 454. Огњен Шубарић- Рачунарство и информационе технологије
 455. Андрија Дробњак- Математика
 456. Данило Мирковић- Рачунарске науке
 457. Теодора Бенић- Рачунарске науке
 458. Ивана Обрадовић- Математика и рачунарске науке
 459. Душан Стаматовић- Математика и рачунарске науке
 460. Марина Радуловић- Рачунарске науке
 461. Милица Станишић- Математика и рачунарске науке
 462. Милош Дуборија- Рачунарске науке
 463. Радош Чукић- Рачунарство и информационе технологије
 464. Теодора Булатовић- Рачунарске науке
 465. Лазар Ракоњац- Рачунарство и информационе технологије
 466. Младен Маслак- Рачунарске науке
 467. Милован Кадић- Рачунарске науке
 468. Наташа Мијатовић- Рачунарске науке
 469. Никола Перуницић- Рачунарство и информационе технологије
 470. Мартина Булатовић- Математика и рачунарске науке
 471. Саво Дробњак- Рачунарске науке
 472. Велибор Дошљак- МатФематика и рачунарске науке
 473. Војислав Ђилас- Рачунарске науке
 474. Војка Раичевић- Математика и рачунарске науке
 475. Павле Дејановић- Рачунарство и информационе технологије
 476. Милош Комненовић- Математика и рачунарске науке
 477. Душан Мрдак- Рачунарске науке
 478. Анђела Вућић – Рачунарство и информационе технологије
 479. Милица Марковић- Математика и рачунарске науке
 480. Андреа Крунић- Математика и рачунарске наукеславица
 481. Веселин Планић- Рачунарство и информационе технологије
 482. Саша Мишковић- Рачунарство и информационе технологије
 483. Милена Радановић- Рачунарство и информационе технологије
 484. Наташа Мусић- Математика
 485. Данило Вукчевић- Рачунарство и информационе технологије
 486. Тијана Драгнић- Математика и рачунарске науке
 487. Предраг Брајовић- Рачунарске науке
 488. Богдан Ракоњац- Математика и рачунарске науке
 489. Милан Цвијовић- Рачунарство и информационе технологије
 490. Лука Божовић- Рачунарске науке
 491. Анђела Божовић- Математика и рачунарске науке
 492. Славица Ковачевић- Математика и рачунарске науке
 493. Данијела Дамјановић- Математика и рачунарске науке
 494. Исидора Магделинић- Математика и рачунарске науке
 495. Ивана Фатић- Математика
 496. Радуновић Ивона- Рачунарство и информационе технологије
 497. Никола Перуничић- Рачунарство и информационе технологије
 498. Александра Дедовић- Математика и рачунарске науке
 499. Соња Кнежевић- Рачунарске науке
 500. Вујановић Марина- Математика и рачунарске науке
 501. Драгана Јоксимовић- Математика и рачунарске науке
 502. Дејан Тодоровић- Рачунарске науке
 503. Лидија Грдинић- Математика и рачунарске науке
 504. Вуксан Драгаш- Рачунарске науке
 505. Сара Ћуковић- Математика
 506. Владимир Булатовић- Математика
 507. Милева Томашевић- Математика и рачунарске науке
 508. Дијана Поповић- Математика и рачунарске науке
 509. Тијана Цвијовић- Математика и рачунарске науке
 510. Анђела Масковић- Рачунарске науке
 511. Дуња Цмиљанић- Рачунарске науке
 512. Јелена Мердовић- Математика и рачунарске науке
 513. Милош Лакићевић- Рачунарске науке
 514. Алекса Додеровић- Рачунарске науке
 515. Марина Вучковић- Рачунарске науке
 516. Андријана Блечић- Рачунарске науке
 517. Ирина Лазаревић- Рачунарске науке
 518. Невена Ђуричковић- Рачунарске науке
 519. Ана Мановић- Биологија
 520. Урош Савић- Рачунарске науке
 521. Милка Дедеић- Рачунарске науке
 522. Ивона Божовић- Рачунарске науке
 523. Гордана Вуковић- Математика и рачунарске науке
 524. Јована Драшковић- Рачунарске науке
 525. Лука Шекуларац- Математика и рачунарске науке
 526. Тијана Богавац- Математика и рачунарске науке
 527. Кристина Шћекић- Математика и рачунарске науке
 528. Филип Радоњић- Рачунарство и информационе технологије
 529. Јелена Радовановић- Рачунарство и информационе технологије
 530. Алекса Радовановић- Рачунарство и информационе технологије
 531. Санда Пипер- Математика и рачунарске науке
 532. Марија Дошљак- Математика и рачунарске науке
 533. Нела Бабовић – Поморски факултет
 534. Андријана Шпањевић – Поморски факултет
 535. Данијела Фемић – Поморски факултет
 536. Витко Пљеваљчић – Поморски факултет
 537. Петар Дурутовић – Поморски факултет
 538. Бранко Осмајић – Поморски факултет
 539. Марко Митровић – Поморски факултет
 540. Милош Кршикапа – Поморски факултет
 541. Јована Боичић – Туризам и хотелијерство
 542. Богдан Фемић- Поморски факултет
 543. Александра Савић – Туризам и хотелијерство
 544. Марија Вујадиновић – Туризам и хотелијерство
 545. Данијела Иветић – Поморски факултет
 546. Сара Лаковић – Туризам и хотелијерство
 547. Велизар Станишић – Поморски факултет
 548. Лука Станишић – Поморски факултет
 549. Сандра Радевић – Поморски факултет
 550. Дијана Бећир – Поморки факултет
 551. Валентина Лекић – Поморски факултет
 552. Зорана Ракочевић – Поморски факулет
 553. Марко Мићуновић – Поморски факултет
 554. Момчило Милићевић – Поморски факултет
 555. Александар Јокић – Поморски факултет
 556. Анђела Јовићевић – Поморски факултет
 557. Теодора Голубовић – Поморски факултет
 558. Сузана Вуксановић – Поморски факлутет
 559. Сандра Зековић – Туризам и хотелијерство
 560. Аница Перишић – Поморски факултет
 561. Љепосава Дурковић – Поморски факултет
 562. Анђела Вуковић – Поморски факултет
 563. Марија Анђушић – Туризам и хотелијерство
 564. Марко Матковић – Поморски факултет
 565. Вуко Ивановић – Поморски факултет
 566. Рајко Лабан – Поморски факултет
 567. Предраг Лековић – Поморски  факултет
 568. Бобан Радевић – Поморски факултет
 569. Немања Каматина – Поморски факултет
 570. Срђан Ступић – Поморски факултет
 571. Александар Јокић – Поморски факултет
 572. Иван Језерник – Туризам и хотелијерство
 573. Анастасија Живковић – Поморски факултет
 574. Божидар Дамјановић – Поморски факултет
 575. Кристина Крковић – Поморски факултет
 576. Дејан Тодоровић – Поморски факултет
 577. Јован Чоловић – Поморски факултет
 578. Илија Кнежевић – Поморски факултет
 579. Лука Ковачевић – Поморски факултет
 580. Јована Јоксимовић – Тиризам и Хотелијерство
 581. Марија Булатовић – Поморски факултет
 582. Радомир Тешановић – Поморки факултет
 583. Никола Бокун -Поморски факултет
 584. Јелка Вилотијевић – Поморски факултет
 585. Андре Марићевић- Поморски факултет
 586. Милица Радуловић – Поморски факултет
 587. Војин Влаовић – Поморски факултет
 588. Петар Балтић – Поморски факултет
 589. Лазар Суџум, Електротехнички Београд
 590. Милорад Дамјановић, Економски факултет Гетеов Универзитет у Франкфурту
 591. Филип Радојевић, Универзитет у Марибору Факултет за грађевину, инжењеринг и архитектуру
 592. Марко Дринчић Архитектонски факултет Београд
 593. Петар Тадић, Тринити Колеџ Даблин, Катедра за математику
 594. Милан Шљиванчанин Медицински факултет Београд
 595. Хелена Стругар, Правни факултет Београд
 596. Јована Раичевић, Фармацеутски факултет Београд
 597. Жарко Братић, Универзитет у Марибору, Економско-пословни факултет
 598. Маша Даниловић, Филозофски факултет у Београду
 599. Ивановић Исидора, Архитектонски факултет Београд
 600. Милош Манојловић, Филозофски факултет у Београду
 601. Исидора Ћоровић, Пољопривредни факултет у Београду
 602. Радмила Булатовић, Филолошки факултет у Београду
 603. Павле Горашевић, Електротехнички факултет Универзитет у Београду
 604. Марија Живковић, Медицински факултет Београд
 605. Ивана Маљевић, електротехнички факултет у Београду
 606. Шћепан Гардашевић, Архитектонски факултет у Београду
 607. Горан Гутовић, Факултет Организационих Наука у Београду
 608. Теодора Нововић, Факултет безбједности у Београду
 609. Јелена Станић, Универзитет у Салцбургу, Факутет политичких наука
 610. Мина Ђурашевић, Факултет за туризам и угоститељство- AIM, Париз Француска
 611. Маша Чолаковић-Хемијски факултет Београд
 612. Вера Секулић, Политехнички факултет Милано
 613. Марија Костић, Факултет техничких наука Нови сад
 614. Јоксимовић Ивана- Универзитет примјењених наука у Цириху, Економија
 615. Мојашевић Ново- Грађевински факултет
 616. Бајовић Алекса- Психологија, Филозофски факултет
 617. Бабовић Јелена- Правни факултет
 618. Безмаревић Никола- Географија, Филозофски факултет
 619. Јоксимовић Неда- Биотехнички факултет
 620. Митровић Никола- Економски факултет
 621. Бабић Анђелија- Психологија, Филозофски факултет
 622. Вујовић Дамјан- Архитектонски факултет
 623. Мирјана Лазаревић, Правни факултет у Беогарду
 624. Лука Андријашевић, Рударско-геолошки факултет- Београд
 625. Никола Шућур, Рударско-геолошки факултет-Београд
 626. Јана Андријашевић, ФОН-Београд
 627. Милена Патић, Универзитет Singidunum, Београд
 628. Филип Павловић, Архитектонски факултет, Београд
 629. Гаврило Косовић, Правни факултет, Београд
 630. Бошко Бајовић, Правни факултет, Београд
 631. Михаило Живковић, Правни факултет, Београд
 632. Мирко Ковач, Правни факултет, Београд
 633. Исидора Мићовић, Архитектонски факултет, Мархи, Москва
 634. Марија Станишић, Филолошки факултет, Београд
 635. Ана Голубовић, Правни факултет, Београд
 636. Радмила Божовић, Правни факултет, Београд
 637. Жељка Анђушић, УЦГ, Машински факултет
 638. Ана Нововић, УЦГ, Филозофски факултет
 639. Мојсије Булатовић, Факултет за цивилну безбиједност
 640. Јелена Пековић, Менаџмент за грађевину
 641. Сара Шиповац, УЦГ, ПМФ
 642. Милијана Зековић, УЦГ грађевински факултет
 643. Јована Алексић, Филолошко-уметнички факулет, Крагујевац
 644. Лука Булатовић, Медицински факултет Београд
 645. Данило Булатовић, Правни факултет Београд
 646. Александар Зечевић, Физички факултет Београд
 647. Миливоје Караџић, Електротехнички факултет Београд
 648. Андријана Симоновић, Правни факултет Београд
 649. Гордана Михајловић, Медицински факултет Београд
 650. Никола Миличић, Грађевински факултет Београд
 651. Јелена Миличић, Фармацеутски факултет Београд
 652. Анђела Симонивић, Електротехнички факултет Београд
 653. Тијана Миличић, Правни факултет Београд
 654. Стефан Куч, Правни факултет Београд
 655. Тијана Крезовић, Електротехнички факултет, Београд
 656. Нађа Злоковић, Архитектонски факултет Београд
 657. Душан Бајовић, Електротехнички факултет, Београд
 658. Јелена Вилотијевић, Универзитет у Марибору, грађевински факултет
 659. Јована Пушара, Правни факултет Нови Сад
 660. Вук Вујовић, Правни факултет Београд
 661. Матија Чолаковић ФОН Београд
 662. Ивана Љумовић, Економско-пословни факултет Марибор
 663. Ивана Чарапић, Грађевински факултет Марибор
 664. Марко Дулић, Медицински факултет Београд
 665. Милица Булатовић, Правни факултет Београд
 666. Раде Станишић, Правни факултет Београд
 667. Марија Нишавић, УЦГ Архитектонски
 668. Милица Стриковић, УЦГ ФПН
 669. Лука Чворовић, УЦГ Економски
 670. Марија Томовић, УЦГ Економски
 671. Мирјана Јоцовић, УЦГ Економски
 672. Тијана Војиновић, УЦГ Економски
 673. Никола Бабић, УЦГ Филозофски Историја
 674. Ранко Шкулетић, УЦГ Економија
 675. Срећко Спасић, УЦГ Биотехнички
 676. Балша Драговић, УДГ Филм и медије
 677. Никола Горановић, УЦГ Факултет за спорт и физичко образовање
 678. Иван Ковачевић, УДГ Филм и медије
 679. Филип Лутовац, УЦГ Географија
 680. Драго Вулевић, УЦГ Географија
 681. Бојан Ђукић, УЦГ Географија
 682. Немања Бубања, УЦГ Економски факултет
 683. Милица Зорић, УЦГ Правни факултет
 684. Јована Булатовић, УЦГ ПМФ
 685. Милица Јеврић, УЦГ Правни факултет
 686. Ђина Никчевић, УЦГ МТФ
 687. Дијана Бојић, УЦГ Медицински
 688. Катарина Тврдишић, УЦГ Филолошки
 689. Раденко Кљајевић, УЦГ Грађевински
 690. Сара Перовић, УЦГ Економски
 691. Александра Фуртула, ФОН Београд
 692. Мирјана Мандић, УЦГ Факултет за спорт и физичко образовање
 693. Балша Вукчевић, УЦГ Филолошки
 694. Кристина Мирковић, УЦГ МТФ
 695. Лука Кљајевић, УЦГ Грађевински
 696. Андрија Ђуришић, УЦГ Економски
 697. Дарко Павловић, УЦГ ЕТФ
 698. Мартин Шебек, УЦГ Биотехнички
 699. Бојана Кљајевић, УЦГ Медицински
 700. Јелена Мусић, УЦГ Правни
 701. Марко Павловић, УЦГ ЕТФ
 702. Данило Бешовић, Универзитет Медитеран ФИТ
 703. Иван Јаћимовић, Правни факултет Београд
 704. Тијана Лубарић, УЦГ Филозофски
 705. Иван Ћоровић, УЦГ Машински
 706. Драгана Ћоровић, УЦГ Фармацеутски
 707. Мира Кљајевић, УЦГ Правни
 708. Снежана Бечић, Универзитет Медитеран Факултет за економију и бизнис
 709. Катарина Дурутовић, УЦГ Филолошки
 710. Блажо Секулић,УДГ Хуманистичке студије-безбједност
 711. Марија Вујадиновић, УЦГ Правни
 712. Никола Раичевић, УЦГ Економски
 713. Јован Јовановић, УЦГ Правни
 714. Александра Делетић, УЦГ ФПН
 715. Неђељко Крсмановић, УЦГ Правни
 716. Младен Лабан, Универзитет Медитеран Факултет за стране језике
 717. Вања Самарџић, УЦГ ФПН
 718. Ника Бакић, УЦГ Факултет за спорт и физичко васпитање
 719. Јелена Јелић, УЦГ Факултет ликовних умјетности
 720. Мато Уљаревић, УЦГ Факултет ликовних умјетности
 721. Ивана Вујадиновић, ФТХ Котор
 722. Димитрије Вуковић, Универзитет UNION Никола Тесла Факултет за дипломатију и безбедност Београд
 723. Софија Миловић, УЦГ Филозофски
 724. Стефан Вуковић, Економски факултет Универзитет у Београду
 725. Милан Магдаленић, УЦГ Медицински
 726. Божана Мрдак, УЦГ Факултет за спорт и физичко васпитање
 727. Анђела Радовић, Универзитет Медитеран Правни
 728. Марина Шарчевић, УЦГ Правни
 729. Валентина Бугарин, УЦГ ФПН
 730. Татјана Матовић, УЦГ ПМФ
 731. Даница Пејовић, УЦГ ФПН
 732. Ксенија Милачић, УЦГ Правни факултет
 733. Милена Магдаленић, УЦГ Медицински факултет
 734. Милена Копривица, УЦГ Менаџмент
 735. Станко Бајовић, УЦГ Медицински факултет
 736. Љубица Кустудић, УЦГ Медицински факултет
 737. Ања Томашевић, УЦГ Правни факултет
 738. Маја Стојановић, УЦГ Биотехнички факултет
 739. Сања Шаровић, УЦГ Филолошки факултет
 740. Соња Минић, УЦГ ЕТФ
 741. Ивона Радуновић, УЦГ ПМФ
 742. Иван Ивановић, УЦГ ФПН
 743. Милош Рмуш, Универзитет у Приштини са привременим сједиштем у Косовској Митровици Правни факултет
 744. Александар Пејовић, УЦГ Медицински факултет
 745. Јелена Мирковић, УИС Медицински факултет Фоча
 746. Јелена Лабудовић, УЦГ Медицински факултет
 747. Нада Матовић, УЦГ Правни факултет
 748. Андријана Жижић, МСЦ РАНЕПА Москва
 749. Богдан Поповић, Универзитет у Београду Шумарски факултет
 750. Дејан Вуковић, Универзитет у Крагујевцу ФТН Чачак
 751. Филип Росандић, УЦГ ФПН
 752. Богдан Кустудић, УЦГ Грађевински факултет
 753. Вук Гутовић, УЦГ Грађевински факултет
 754. Александар Ивановић, Универзитет у Приштини са привременим сједистем у Косовској Митровици Медицински факултет
 755. Ивана Вуксановић, УЦГ Правни факултет
 756. Тијана Вуксановић, УЦГ Фармација
 757. Стефани Ераковић, УЦГ ФПН
 758. Николина Бракочевић, УЦГ Медицински факултет-Фармација
 759. Нађа Ненезић, УЦГ АФ
 760. Драгослав Нововић, УЦГ ЕТФ
 761. Јована Медојевић, УЦГ ФПН- Међународни односи
 762. Јелена Бјелица, УЦГ Биотехнички факултет
 763. Никола Радевић, УДГ Правни факултет
 764. Милица Томашевић, УЦГ Медицински факултет-Фармација
 765. Николина Миловић, УЦГ МЕдицински факултет-Фармација
 766. Слађана Мишковић, УЦГ Филолошки факултет
 767. Владимир Драгаш, УЦГ Економски факултет
 768. Милица Мркаић, УЦГ МЕдицински факултет-фармација
 769. Митар Крсмановић, УЦГ ФПН
 770. Милица Бојат, УЦГ Медицински факултет-ФАрмација
 771. Вук Биљурић, УЦГ Медицински факултет
 772. Нађа Дабетић, Факултет умјетности-контрабас Ниш
 773. Стефан Ивановић, Универзитет у Приштини са привременим сједиштем у Косовској Митровици, Медицински факултет
 774. Јелена Марковић, Факултет за стране језике, Медитеран
 775. Радосав Медојевић, УЦГ Грађевински факултет
 776. Николина Булатовић, УЦГ Филозофски факултет-Образовање учитеља
 777. Андреа Ровчанин, УЦГ ФПН Политикологија
 778. Драго Кривокапић, УЦГ ЕТФ
 779. Радош Радовић, УЦГ Економски факултет
 780. Владимир Матовић, УЦГ Правни факултет
 781. Вања Дробњак, УЦГ Грађевински факултет
 782. Душанка Блечић, УЦГ Медицински факултет- Фармација
 783. Лазар Ајковић, УЦГ Медицински факултет-Фармација
 784. Радомир Гогић, УЦГ Грађевински факултет
 785. Јелена Вуксановић, УЦГ ЕТФ
 786. Јован Симић, УЦГ ДИФ
 787. Немања Вуковић, УЦГ Факултет за физичку културу и спорт
 788. Вук Стајовић, УЦГ ЕТФ СПР
 789. Андреја Милачић, УЦГ Медицински факултет-Фармација
 790. Мр. Кристина Рађеновић, Kingston University- Faculty of Architecture London
 791. Душан Марковић, УЦГ Грађевински факултет
 792. Мирјана Дамјановић, УЦГ Економски факултет
 793. Мартина Ћворовић, Факултет ветеринарске медицине Београд
 794. Сања Ђуковић, УЦГ Биотехнички факултет
 795. Јасна Зековић, УЦГ ЕТФ, УДГ Факултет примијењене науке-Математика
 796. Ана Жижић, УЦГ Правни факултет
 797. Ања Крсмановић, УЦГ Факултет за бизнис и туризам
 798. Немања Стегић, УЦГ Поморски факултет Котор
 799. Милена Медојевић, Санкт-Петербуршки државни универзитет, Магистар филологије, култура и књижевност страних земаља
 800. Ања Раднић, УЦГ Филозофски факултет-Психологија
 801. Марко Шобић, Универзитет у Приштини са привременим сједиштем у Косовској Митровици, Медицински факултет-Стоматологија
 802. Марко Минић, УЦГ Грађевински факултет
 803. Марија Перовић, УЦГ Машински факултет
 804. Јелена Шушић, УЦГ Филозофски факултет
 805. Сара Стругар, УЦГ Економски факултет
 806. Мирко Стојкановић, УЦГ Правни факултет
 807. Александар Рајковић, УЦГ ЕТФ
 808. Александра Аранитовић, УЦГ Факултет ликовних умјетности
 809. Јелена Медиговић, Универзитет у Београду, Филолошки факултет
 810. Александра Пековић, УЦГ Биотехнички факултет
 811. Милош Марковић, УЦГ ПМФ-Биологија
 812. Биљана Дејановић, УЦГ ПМФ-Биологија
 813. Лука Грдинић, УЦГ Грађевински факултет
 814. Огњен Вујовић, УЦГ Медицински факултет
 815. Милић Дујовић, Универзитет у Београду, Филозофски факултет-Историја
 816. Ана Бурић, УЦГ ФПН
 817. Милош Вучетић, УЦГ ЕТФ
 818. Бојан Барјактаровић, УЦГ Медицински факултет
 819. Ивана Петричић, УЦГ ЕТФ
 820. Василије Нишавић, УЦГ Правни факултет
 821. Анђела Грдинић, УЦГ Архитектонски факултет
 822. Марко Ковачевић, УЦГ МТФ
 823. Илија Ђилас, УЦГ МТФ
 824. Слађа Аковић, УЦГ Архитектонски факултет
 825. Јелена Недовић, УЦГ Економски факултет- Магистрант
 826. Теодора Радојевић, УЦГ ФПН
 827. Јована Бојовић, УЦГ ПМФ Биологија
 828. Ивана Цмиљанић, УЦГ Грађевински факултет
 829. Сашка Бјелановић, УЦГ ФПН
 830. Анђела Ракоњац, УЦГ Економски факултет
 831. Јелена Пековић, УЦГ Медицински факултет
 832. Нина Нововић, УЦГ Филозофски факултет-Образовање учитеља
 833. Александра Ђукић, УЦГ Медицински факултет
 834. Лука Ковачевић, УЦГ Правни факултет
 835. Марија Нишавић, УЦГ Архитектонски факултет
 836. Ксенија Дринчић, УЦГ Правни факултет
 837. Михаило Мусић, УЦГ Грађевински факултет
 838. Ђина Дубљевић, УЦГ ЕТФ
 839. Лука Булатовић, УЦГ ФПН
 840. Небојша Лутовац, УЦГ Грађевински факултет
 841. Марија Рађеновић, Универзитет у Београду, Медицински факултет
 842. Милица Недовић, УЦГ Правни факултет
 843. Никола Ивановић, УЦГ ПМФ Биологија
 844. Наташа Пуповац, УЦГ Филозофски факултет
 845. Јована Брновић, УЦГ Медицински факултет
 846. Бранко Даниловић, УЦГ ФПН
 847. Марко Јововић, УЦГ Правни факултет
 848. Душан Дамјановић, Универзитет Медитеран Економија
 849. Славиша Аковић, УЦГ Економски факултет
 850. Милијана Зековић, УЦГ Грађевински факултет
 851. Радисав Дробњак, УЦГ Правни факултет
 852. Ђорђије Зуковић, УЦГ ФПН
 853. Анђела Радоњић, Филолошки факултет Универзитета Сорбона у Паризу
 854. Зоран Поповић, Универзитет у Марибору факултет за енергетику
 855. Немања Росић, УЦГ Машински факултет
 856. Николина Крловић, УЦГ ПМФ-Биологија
 857. Стефан Бошковић, УЦГ Машински факултет
 858. Петар Кнежевић, УЦГ Правни факултет
 859. Владимир Вратница, Факултет за туризам- Медитеран
 860. Јована Шекуларац, УЦГ МТФ
 861. Лука Цвијетић, УИС Историја
 862. Стефан Рабреновић, УЦГ Архитектонски факултет
 863. Лука Андријашевић, Универзитет у Београду, БУ Рударско-геолошки факултет
 864. Анђела Раковић, УЦГ Архитектонски факултет
 865. Лука Петричић, УЦГ Архитектонски факултет
 866. Дивна Становић, УЦГ Архитектонски факултет
 867. Младен Ђукић, Универзитет у Нишу Медицински факултет
 868. Милена Бојић, УЦГ Правни факултет
 869. Димитрије Мартиновић, БфУ Православно-богословски факултет
 870. Милица Пјешчић, Универзитет у Београду Математички факултет-статистика, актуарска и финансијска математика
 871. Исидора Пушоња, Универзитет у Београду Правни факултет
 872. Емила Војиновић, УЦГ Економски факултет
 873. Наташа Кликовац, Универзитет у Београду Медицински факултет
 874. Дамјан Жиђић, УЦГ Биотехнички факултет
 875. Ђорђе Мишељић, УЦГ Економски факултет
 876. Јована Спалевић, Универзитет у Приштини са привременим сједиштем у Косовској Митровици, Филозофски факултет
 877. Анђела Даниловић, УЦГ ФПН
 878. Ксенија Цицмил, УЦГ Филолошки факултет-Њемачки језик и кљижевност
 879. Сава Цицмил, УЦГ Филозофски факултет-Психологија
 880. Јана Андријашевић, Универзитет у Београду ФОН
 881. Данијела Рончевић, УЦГ Економски факултет
 882. Никола Мумин, УЦГ Економски факултет
 883. Ксенија Кљајевић, УЦГ Филолошки факултет-Енглески језик и књижевност
 884. Слободан Раичевић, УЦГ Биотехнички факултет
 885. Теодора Павићевић, УЦГ Економски факултет
 886. Матија Дринчић, УЦГ Биотехнички факултет
 887. Тања Кљајевић, Универзитет у Крагујевцу Педагошки факултет у Ужицу
 888. Алекса Ђуришић, Универзитет у Београду Грађевински факултет
 889. Николина Алексић, УЦГ Правни факултет
 890. Исидора Ивановић, Универзитет у београду Факултет за специјалну едукацију и рехабилитацију-Логопедија-Магистрант
 891. Анђела Ђукановић, УЦГ Правни факултет
 892. Мирјана Голубовић, УЦГ Биотехнички факултет
 893. Душан Томић, УЦГ ФЛУ-Магистрант
 894. Андријана Лајовић, УЦГ Економски факултет
 895. Милена Ђукановић, УЦГ МТФ
 896. Ана Пејић, Универзитет у Београду- Пословна економија
 897. Тијана Кљајевић, УЦГ Правни факултет
 898. Данка Пипер, Унiиверзитет у Београду- Филолошки факултет
 899. Инес Ивковић, Универзитет у Београду Машински факултет-Бродоградња
 900. Бојан Вуковић, Универзитет у Нишу Правни факултет
 901. Снежана Радомировић, УЦГ Поморски факултет-Поморске науке
 902. Валентина Бубања, УЦГ Медицински факултет
 903. Немања Нешковић, Универзитет у Београду Медицински факултет
 904. Милена Патић, Global business school Barcelona
 905. Алекса Митровић, Capital Normal University, Факултет за туризам
 906. Матија Марковић, Универзитет у Београду Медицински факултет
 907. Милена Обрадовић, УЦГ Економски факултет
 908. Симона Рађеновић, Универзитет у Београду Правни факултет
 909. Радосава Мердовић, Универзитет у Крагујевцу Педагошки факултет у Ужицу
 910. Марија Ђуришић, УЦГ Економски факултет
 911. Лазар Прелевић, УЦГ Факултет за менаџмент Херцег Нови
 912. Доротеја Бојић, УЦГ Филолошки факултет
 913. Ања Милићевић, УЦГ Филозофски факултет-Образовање учитеља
 914. Јована Белојевић, УДГ Хуманистичке студије
 915. Дијана Дробњак, УЦГ Грађевински факултет
 916. Јелена Ристић, УЦГ Економски факултет
 917. Филип Булатовић, УЦГ АФ
 918. Јелена Ковач, Технолошко-металуршки факултет БгУ
 919. Никица Бојовић, УЦГ, Економски факултет
 920. Нина Митровић, International Business Institute BM
 921. Ненад Пешић, УЦГ Медицински факултет
 922. Марко Ђурић, УЦГ АФ
 923. Јован Миликић, УЦГ АФ
 924. Матија Бојић, УЦГ Медицински факултет
 925. Ема Ћоровић, УЦГ Филозофски факултет
 926. Душан Вучинић, Универзитет Медитеран Факултет за стране језике
 927. Блажо Поповић, УЦГ Грађевински факултет
 928. Балша Дрљевић, УЦГ Грађевински факултет
 929. Петар Поповић, УДГ Факултет за међународну економију, финансије и бизнис
 930. Драгана Фатић, УЦГ Правни факултет
 931. Ратко Коњевић, УЦГ Грађевински факултет
 932. Ана Дамјановић, УЦГ Економски факултет
 933. Маријана Томић, УЦГ ФПН
 934. Марија Вуковић, УЦГ Правни факултет- безбједност и криминалистика
 935. Ана Џарић, Универзитет у Новом Саду Факултет техничких наука
 936. Благоје Рајковић, УЦГ Грађевински факултет
 937. Владимир Бубања, УЦГ ПМФ Биологија
 938. Душко Томовић, Универзитет у Приштини Факултет техничких наука
 939. Милена Стриковић, УЦГ Правни
 940. Ивана Шаровић, УЦГ Машински факултет
 941. Лазар Драгишић, УЦГ Медицински факултет
 942. Невена Живковић, УДГ Факултет умјетности
 943. Данијела Клачар, Београдска академија пословних и умјетничких струковних студија- Финансије, рачунарство и банкарство
 944. Маша Дабановић, УЦГ Правни факултет
 945. Лука Радовић, ААУ Архитектонски факултет
 946. Дивна Марковић, УЦГ ФПН
 947. Десанка Ђуришић, УЦГ Медицински факултет
 948. Богољуб Ракоњац, БгУ Факултет за спорт и физичко васпитање
 949. Милуша Гутовић, УЦГ Филозофски факултет
 950. Момчило Рајковић, УЦГ ЕТФ
 951. Миа Чабаркапа, Медицински факултет Универзитета у Нишу стоматологија
 952. Павле Божовић, УЦГ Биотехнички факултет/МСХА Тимирязева
 953. Богољуб Радовић, УЦГ Архитектонски факултет
 954. Марина Вучинић, УЦГ ПМФ Биологија
 955. Маријан Поповић, УЦГ Правни факултет
 956. Лазар Шћекић, УЦГ ПМФ
 957. Данијела Радовић, УЦГ Економски факлутет
 958. Манојле Ћосовић, Универзитет у Новом Саду Правни факултет
 959. Огњен Мандић, УЦГ Архитектонски факултет
 960. Марија Бајчета, УИС-Фоча Медицински факултет
 961. Томаш Дамјановић, УЦГ Филозофски факултет
 962. Александар Дрекаловић, Факултет за међународне односе Државни универзитет у Санкт Петербургу магистрант
 963. Анђела Маринковић, УЦГ ПМФ
 964. Драгана Томић, УЦГ ПМФ Биологија
 965. Бранка Кликовац, БгУ Грађевински факултет
 966. Бојана Томић Бајовић, УЦГ Економски факултет
 967. Милена Јегдић, УЦГ Економски факултет
 968. Јанко Радовић, Православно-Богословски факултет Београд
 969. Кристина Радовић, УЦГ Филозофски факултет
 970. Кристина Бошковић, Универзитет у Крагујевцу Економски факултет
 971. Милена Чворовић, УЦГ Биотехнички факултет
 972. Филип Вујовић, Универзитет привредна академија у Новом Саду, Правни факултет за привреду и правосуђе
 973. Ранко Гутић, БгУ Филозофски факултет историја
 974. Ивана Бурић, УДГ Факултет за дизајн и мултимедију
 975. Крсто Газивода, УДГ Факултет за комунологију и медије
 976. Косара Ристић, Московски државни регионални универзитет психологија
 977. Ранко Цвијовић, УЦГ ФПН
 978. Василије Дашић, УЦГ АФ
 979. Миљан Цупара, Београдска академија пословних и умјетничких струковних студија-порези и царине
 980. Андрија Јеремић, УЦГ АФ
 981. Милица Марић, УЦГ Машински факултет магистрант
 982. Немања Радованић, Универзитет у Приштини са привременим сједиштем у Косовској Митровици, Медицински факултет
 983. Никола Ђачић, БгУ Машински факултет
 984. Данијел Шћекић, Универзитет Медитеран ФТХ
 985. Данило Шарац, УЦГ Правни факултет
 986. Тања Јоловић, УЦГ Економски факултет
 987. Анђа Крунић, магистрант Српског језика и јужнословенске књижевности Филолошки факултет УЦГ
 988. Милић Ивановић, УЦГ Грађевински факултет
 989. Дарија Бубања, БгУ Факултет за специјалну едукацију и рехабилитацију
 990. Младен Гогић, УДГ Геодезија
 991. Никола Јелић, УЦГ Поморски факултет
 992. Павле Уљаревић, УЦГ Филозофски факултет психолигија
 993. Кристина Раичевић, УЦГ Грађевински факултет
 994. Милена Вишњић, УЦГ Филолошки факултет
 995. Ивана Чабаркапа, УЦГ Политичке науке, Социјална политика и социјални рад
 996. Теодора Перовић, БгУ ЕТФ Софтверско инжењерство
 997. Никола Домазет, УЦГ Грађевински факултет
 998. Миливоје Лопушина, УЦГ ЕТФ
 999. Никола Митровић, УЦГ ЕТФ
 1000. Катарина Обрадовић, Универзитет у Новом Саду Медицински факултет
 1001. Вук Станишић, УЦГ Правни Факултет
 1002. Бранка Мацановић, Универзитет у Београду Шумарски факултет
 1003. Новак Савић, УЦГ Поморски факултет
 1004. Митар Бакрач, УЦГ Грађевински факултет
 1005. Никола Јеврић, УЦГ Грађевински факултет
 1006. Марија Војиновић, УЦГ ПМФ докторант
 1007. Катарина Златичанин, Лајбниц Универзитет Хановер
 1008. Рајко Ћосовић, Висока школа модерног бизниса МБС
 1009. Милан Јевтић, Независни факултет Бања Лука Факултет за безбједност и заштиту
 1010. Јелена Кљајић, Универзитет у Београду ФОН мастер студије
 1011. Зорана Бакић, УЦГ Економски факултет магистрант
 1012. Ана Брковић, УИС-Фоча Медицински факултет
 1013. Тијана Милић, УЦГ Економски факултет
 1014. Анђела Попадић, УИС-Фоча Медицински факултет
 1015. Поповић Немања УЦГ Економски факултет
 1016. Мугоша Милена УЦГ Економски факултет
 1017. Букоња Љубомир УЦГ Економски факултет
 1018. Поповић Мина УЦГ Економски факултет
 1019. Митровић Љубомир УЦГ Економски факултет
 1020. Поповић Бојан УЦГ Економски факултет
 1021. Рајковић Немања УЦГ Економски факултет
 1022. Матовић Милица УЦГ Економски факултет
 1023. Шушкавчевић Тодор УЦГ Економски факултет
 1024. Јеврић Ана УЦГ Економски факултет
 1025. Пепић Емир УЦГ Економски факултет
 1026. Даутовић Миљан УЦГ Економски факултет
 1027. Булатовић Бојана УЦГ Економски факултет
 1028. Божовић Александра УЦГ Економски факултет
 1029. Ћетковић Андријана УЦГ Економски факултет
 1030. Ђуровић Марија УЦГ Економски факултет
 1031. Бабић Јелена УЦГ Економски факултет
 1032. Ђукић Андреа УЦГ Економски факултет
 1033. Стаматовић Јована УЦГ Економски факултет
 1034. Павићевић Теодора УЦГ Економски факултет
 1035. Прелевић Анђела УЦГ Економски факултет
 1036. Ковачевић Снежана УЦГ Економски факултет
 1037. Јегдић Милена УЦГ Економски факултет
 1038. Булајић Мира УЦГ Економски факултет
 1039. Јоловић Тања УЦГ Економски факултет
 1040. Милић Тијана УЦГ Економски факултет
 1041. Бајовић Томић Бојана УЦГ Економски факултет
 1042. Рончевић Данијела УЦГ Економски факултет
 1043. Поповић Вук УЦГ Економски факултет
 1044. Мијовић Миленко УЦГ Економски факултет
 1045. Перовић Сара УЦГ Економски факултет
 1046. Шаровић Василија УЦГ Економски факултет
 1047. Мучалица Јелена УЦГ Економски факултет
 1048. Дамјановић Александар УЦГ Економски факултет
 1049. Бабић Анђа УЦГ Економски факултет
 1050. Мијушковић Никола УЦГ Економски факултет
 1051. Крцуновић Јована УЦГ Економски факултет
 1052. Драгић Анита УЦГ Економски факултет
 1053. Алексић Тамара УЦГ Економски факултет
 1054. Ђуковић Ксенија УЦГ Економски факултет
 1055. Цвијовић Радоица УЦГ Економски факултет
 1056. Јовановић Ева УЦГ Економски факултет
 1057. Ровчанин Марина УЦГ Економски факултет
 1058. Драгаш Ксенија УЦГ Економски факултет
 1059. Прелевић Милена УЦГ Економски факултет
 1060. Муратовић Соња УЦГ Економски факултет
 1061. Дабановић Милицa УЦГ Економски факултет
 1062. Филиповић Раде УЦГ Економски факултет
 1063. Ђуришић Марија УЦГ Економски факултет
 1064. Аковић Марко УЦГ Економски факултет
 1065. Вуковић Јована УЦГ Економски факултет
 1066. Мишељић Ђорђије УЦГ Економски факултет
 1067. Дедајић Станка УЦГ Економски факултет
 1068. Јанковић Драгана УЦГ Економски факултет
 1069. Јанковић Драгутин УЦГ Економски факултет
 1070. Ћетковић Душан УЦГ Економски факултет
 1071. Бугарин Александра УЦГ Економски факултет
 1072. Никчевић Драган УЦГ Економски факултет
 1073. Бубања Немања УЦГ Економски факултет
 1074. Никчевић Бојан УЦГ Економски факултет
 1075. Дуловић Катарина УЦГ Економски факултет
 1076. Кнежевић Нађа УЦГ Економски факултет
 1077. Кнежевић Васо УЦГ Економски факултет
 1078. Радовић Данијела УЦГ Економски факултет
 1079. Гогић Василије УЦГ Економски факултет
 1080. Грбовић Ивана УЦГ Економски факултет
 1081. Ћировић Ристан УЦГ Економски факултет
 1082. Петрушић Милица УЦГ Економски факултет
 1083. Барјактаровић Дијана УЦГ Економски факултет
 1084. Миликић Јанко УЦГ Економски факултет
 1085. Ђиновић Теодора УЦГ Економски факултет
 1086. Коћало Маша УЦГ Економски факултет
 1087. Обрадовић Христина УЦГ Економски факултет
 1088. Радовић Нина УЦГ Економски факултет
 1089. Кадић Маја УЦГ Економски факултет
 1090. Марјановић Милица УЦГ Економски факултет
 1091. Симоновић Бобана УЦГ Економски факултет
 1092. Барјактаровић Данијела УЦГ Економски факултет
 1093. Цвијовић Милена УЦГ Економски факултет
 1094. Томашевић Јован УЦГ Економски факултет
 1095. Цмиљанић Надежда УЦГ Економски факултет
 1096. Божовић Анђела УЦГ Економски факултет
 1097. Вучевић Јована УЦГ Економски факултет
 1098. Војиновић Емила УЦГ Економски факултет
 1099. Живановић Катарина УЦГ Економски факултет
 1100. Тошић Јована УЦГ Економски факултет
 1101. Обрадовић Слободан УЦГ Економски факултет
 1102. Познановић Жарко УЦГ Економски факултет
 1103. Косић Петар УЦГ Економски факултет
 1104. Ћипранић Јован УЦГ Економски факултет
 1105. Ивановић Данило УЦГ Економски факултет
 1106. Недовић Катарина УЦГ Економски факултет
 1107. Симовић Милица УЦГ Економски факултет
 1108. Шукић Бранко УЦГ Економски факултет
 1109. Гагула Филип УЦГ Економски факултет
 1110. Миротић Иван УЦГ Економски факултет
 1111. Осмајић Милош УЦГ Економски факултет
 1112. Маровић Сања УЦГ Економски факултет
 1113. Вукмировић Јелена УЦГ Економски факултет
 1114. Пековић Јелена- Историја, Филозофски факултет
 1115. Пижурица Неђељко- Историја, Филозофски факултет
 1116. Ћираковић Луција- Црногорски језик и књижевност, Филолошки факултет

Izvor: https://www.in4s.net


Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.