Категорије
СНП

Nasilnici u Budvi iz straha od još jednog izbornog poraza krše i zakone

Jovan Rađenović, član opštinskog odbora SNP Budva

Svjedoci smo da je u toku najveće pandemije XXI vijeka, koja je zadesila čitav svijet, naš grad zadesio i politički zemljotres.

U ovom teškom trenutku kada je čitav svijet stao, mi pravimo i korak nazad. Grad koji glavne prihode ostvaruje od turizma i koji živi za tih nekoliko mjeseci, sad je pod fizičkom policijskom opsadom kao i državnom ekonomskom blokadom.

Kada se svijet ujedinjuje u borbi protiv korona virusa, mi se dodatno dijelimo. Umjesto da zajedno radimo na što boljoj promociji našeg grada, u jednoj od najgorih sezona u poslednje tri decenije, iz naše metropole turizma odlaze samo ružne fotografije. Predstojeća turistička sezona je i te kako izazovna i treba je dočekati što je moguće bolje, a turistima omogućiti da uživaju u čarima i ljepotama našeg grada. Međutim, ulice Budve su zamagljene i zadimljene zbog upotrebe suzavca.

Legitimno izabranim predstavnicima vlasti u Budvi se ne dozvoljava da obavljaju redovne aktivnosti koje su u nadležnosti opštine, tako da se na taj način i građanima ne dozvoljava da spremni dočekaju početak turističke sezone. Ekonomska kriza, koja pogađa naš grad i našu državu, ne zanima one koji bi zarad interesa pojedinaca mijenjali izbornu volju građana Budve.

Isključivi krivci za ružne scene koje su zadesile naš grad u prethodnih sedam dana su oni koji nasilnim putem žele da smijene od strane naroda izabranu vlast, a jedini razlog za to je strah od rezultata predstojećih izbora. Strah od poraza im se toliko uvukao pod kožu da krše redom zakone naše države.

Od straha od predstojećeg poraza, toliko su pogubljeni da u pomoć zovu one koji treba da budu servis građana, a ne njihov lični aparat prinude. Sistemu ličnih i pojedinačnih interesa tj. partokratiji došao je kraj, a razlog su nezadovoljni gradjani koji žele novi sistem vrijednosti u kom država štiti i pomaže sve svoje građane, a ne isključivo pojedince.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.