Категорије
СНП

Budvom hara koalicija zla kojoj će brzo doći kraj

Miloš Stanković, član OO SNP Budva

Takozvana nova većina predstavlja teledirigovanu koaliciju zla u kojoj se kao na kakvoj mračnoj tomboli vrte svi oni koji su u prethodnom sazivu finansijski demolirali, kako opštinsku kasu tako i sopstvene članove.

Oni se sada katapultiraju u nove pljačkaške pobjede kao stari ali reciklirani otpad na čijim vratovima stoje bankarske šake prve familije, a sve u nadi da će izvući i sopstvena sredstva koja su prethodno morala biti položena na oltar partije čime su nepovratno stavili lični potpis na ugovor sa đavolom.

U tom frenetičnom stampedu na budvansku kasu, podsjećajući na kauboje u doba zlatne groznice, ništa im više nije bilo važno sem tog pomahnitalog juriša, kojim su srušili sve tradicionalne norme ponašanja i ubili ono najsvetije što smo imali na ovom malom prostoru a to je tradicionalno dobar odnos među ljudima bez obzira na politička uvjerenja.

Da bi došli do sopstvenih privilegija za potrebe partije i izvukli sredstva koja su im propala u dubinama partijskog bezdana oni su upotrijebili institucionalnu silu kojom diriguje DPS i brutalno prebijali rođake i prijatelje koji su im stali na put i koji ništa drugo nisu radili sem što su štitili Ustav i zakone ove namučene zemlje.

I ne samo to. Taj reciklirani otpad je radi pomenutog ličnog interesa stavio narod ovog kraja i Opštinu Budva u poziciju taoca njihovih ličnih želja i htijenja DPS-a, pa su poput poznatih scenarija u južnoameričkim zemljama, milicijskom i paramilicijskom huntom zauzeli opštinu uz čiju pomoć i sada vrše “dužnosti” za koje su sami sebe proklamovali zgazivši Ustav, sve zakone i volju birača opštine Budva.

Narod Budve je vrlo dobro prepoznao i osjetio na svojoj koži “dobre namjere”, nekadašnjih rođaka i komšija, u obliku pendreka i osjetio miris suzavca koji su oni nemilice bacali na njih, sve u pokušaju da nas sve utrpaju u taj njihov mafijaški karusel kojim bi nas u završnici priključili u vrtlog pakla u kojem se za sada samo oni vrte.

To je njihovo i tamo oni pripadaju.

Budvani u to kolo neće ući, vi ćete tamo ostati sami jer vam je tamo i mjesto, a rok vam je kratak i on neumitno ističe – 30. avgusta.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.