Категорије
СНП

Čestitka predsjednika Jokovića povodom Dana opštine

ODGOVORNIJE UPRAVLJANJE RESURSIMA DONIJEĆE ANDRIJEVICI BOLJI ŽIVOT

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković čestitao je u ime SNP i u svoje ime svim građankama i građanima Andrijevice 17. jul, Dan opštine Andrijevice.

„Bogata prirodnim blagom nevjerovatne vrijednosti i ljepote, od pijaćih voda, izvora i rijeka, pa sve do prelijepih pejzaža, Andrijevica je idealna za razvoj seoskog i planinskog turizma, koji je u svijetu sve popularniji.

Nažalost, do sada nije na pravi način iskorišćeno sve ono što ovaj kraj nudi, pa su građani Andrijevice ostali uskraćeni za blagodeti koje bi im dinamičan razvoj pružio.

U vrijeme pandemije korona virusa, zbog koje je sve stalo, našim vrijednim domaćinima u ovom gradu postalo je jako teško da se bave poljoprivredom i da svoje proizvode ponude ostatku Crne Gore, ali i međunarodnom tržištu. Jedan od problema ove opštine je i sve veći odlazak mladih ljudi, koji se mora na svaki način zaustaviti.

Uz odgovoran odnos prema upravljanju resursima, Andrijevica će dobiti šansu za bolji život i napredak. U to ime, još jednom svim stanovnicima Andrijevice želim srećan Dan opštine“, kaže se u čestitki predsjednika Jokovića.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.