Категорије
СНП

Imamo šansu 30.avgusta da mijenjamo stvari na bolje!

Saopštenje Asocijacije mladih SNP Nikšić

Zamislite državu u kojoj je predsjednik države na listi 20 najbogatijih državnika svijeta. Zamislite državu u kojoj, u samo jednom gradu, rodnom gradu predsjednika države, Narodna kuhinja za godinu dana podijeli više od 71.000 obroka.

Ovo je tužna slika nekadašnjeg privrednog centra, motora crnogorske privrede. Predstavljati sebe ekonomskim tigrom Zapadnog Balkana, a imati samo u Nikšiću više nezaposlenih i socijalnih slučajeva, nego zaposlenih, više je nego apsurdno. Dovoditi svoje građane u stanje socijalne potrebe, ubjeđivati ih da je mnogo ljepše hraniti se u narodnim kuhinjama, nego iz sopstvenih frižidera, postalo je osnov ekonomske politike aktuelnog crnogorskog rukovodstva.

Dok se državni funkcioneri provode po San Tropeu i drugim egzotičnim destinacijama, dok ćerka ministra nosi torbe od 30.000 eura, a savjetnici pune džepove kovertama u kojima je 100.000 eura, građani drugog najvećeg grada u Crnoj Gori jedva sastavljaju kraj sa krajem.

Patriotski, nema šta!

Imamo šansu da mijenjamo stvari na bolje, 30. avgusta. Trasirajmo im put u političku prošlost, da bi naša djeca imala mirnu i srećnu budućnost. Dosta je!

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.