Категорије
СНП

Reagovanje SNP Budva

BUDVANSKI DPS JE OJADIO NE SAMO BUDVU NEGO I CRNU GORU!

Gospođa Miljanić se baš uživjela u ulogu branitelja neodbranjivog ali joj to nešto slabo ide. Gospođo, kada spomenete SNP trebalo bi, po onoj narodnoj da ustanete u znak poštovanja jer se SNP kao partija časnih i poštenih ljudi dokazala svih ovih godina a potvrda tome je i činjenica da naši kadrovi upravljaju crnogorskim opštinama kao pravi domaćini.

Što se tiče DPS u Budvi, bolje bi vam bilo da se ne javljate. Otuđili ste, blago rečeno, sve što se moglo, ojadili ne samo Budvu i Budvane već i Crnu Goru. Pola vaših članova završilo je u Spužu a druga polovina će uskoro. Iza svih tvrdnji koje smo iznijeli stojimo, imamo dokaze a uskoro ćemo sa njima upoznati i javnost. Naši članovi i funkcioneri koji rade u Komunalnom preduzeću , svakodnevno nam ukazuju na nedjela koja ste radili u svom kratkom upravljanju ovim preduzećem, od trošenja novca građana u ekskluzivnim rstoranima do kupovine skupocjenih mobilnih telefona i tako redom.

Pozivamo Vas da odgovorite građanima prvenstveno, da li su Komunalnom preduzeću svi privatni preduzetnici jednaki i zašto vaš bivši direktor a sadašnji neformalni predjednik UO nije deset godina plaćao smeće za svoj restoran, plažu i ekskluzivni hotel? Zašto nije bio u evidenciji i ko je za to kriv? Objasnite to građanima Budve a mi Vam obećavamo ovim putem na neće dobiti dozvolu dok ne izmiri sva dugovanja koja nisu bila evidentirana. I neka ne brine, ništa od toga nije niti će biti zastarelo.

Takođe, podnijećemo krivične prijave i protiv onih koju su u čitavoj ovoj raboti učestvovali i onemogućili da se ovaj privrednik uvede u legalne tokove svih ovih godina.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.