Категорије
СНП

„Vlada DPS-a ubila budvanski turizam i zavila porodice u crno“

„Vi treba da budete ponosni na ovu vlast i na predsjednika Opštine, jer nije bila ni jedna afera. Kao organizovana kriminlna grupa DPS je od ovoga grada ukrala 20 miliona eura , koje je ova vlast vratila. Vi nemate pravo da pričate o budžete, koliko ste para uzeli od građana. Niste se ogradili od te kriminalne grupe, oni su se zvali DPS i vi se zovete DPS “

Skupština opštine Budva danas je glasovima odbornika koalicije „ Za budućnost Budve“ i izborne lisite „Mir je naša nacija“ – Demokrate usvojila je rebalans budžeta, kojim je konstaovano da su prihodi smanjeni za deset miliona eura.

Za rebalans je glasala i odbornica Crnogorske Anđela Ivanović.

Uzdržani su bili iz redova ostatka opozicije Socijaldemokratske partije (SDP), Građanskog pokreta URA, kao i odbornici Demokratske partije socijalista (DPS), Liberalne partije (LP) i Socijaldemokrata (SD).

U toku rasprave stigla je saglasnost od Ministarstva finansija, pa su odbornici mogli da glasaju.

Kako je tokom rapsrave naglašeno prvi put za proteklih četiri godine, donosi se negativan rebalans, a da su ranijih godina uvijek premašeni zacrtani rezultati..

Rađenović: Niste se ogradili od OKG, oni su se zvali DPS i vi se tako zovete

Krsto Rađenović (SNP ) je odogovorio da je DPS naučio da trguje parama u koferima, .

„Vi treba da budete ponosni na ovu vlast i na predsjednika Opštine, jer nije bila ni jedna afera. Kao organizovana kriminlna grupa DPS je od ovoga grada ukrala 20 miliona eura , koje je ova vlast vratila. Vi nemate pravo da pričate o budžete, koliko ste para uzeli od građana. Niste se ogradili od te kriminalne grupe, oni su se zvali DPS i vi se zovete DPS “, poručio je Rađenović.

„ Zbog propusta u procedurama, imate radnike u preduzećima koji već dva mjeseca nijesu primili plate, i zato apelujem da akteulna gradska upravo što prije uskladi proceduru“, ustvrdio je Rađenović.

Sjednica lokalanog parlamenta nastavljena je raspravom, a na dnevnom redu je Izvještaj o radu predsjednika Opštine Budva Marka Carevića , rada organa lokalne uprave i službi za 2019.

Izvor: https://www.vijesti.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.