Категорије
СНП

Poslanik SNP CG Dragan Vukić za „Vijesti“:

SMJENA TRIDESETOGODIŠNJE VLASTI DPS-a BILA JE LJEKOVITA BEZ OBZIRA NA SVE ŠTO SE POTOM IZDEŠAVALO

Poslanik Socijalističke narodne partije #DraganVukić je za Vijesti takođe konstatovao da je smjena vlasti poslije 30 godina bila ljekovita, kako je naveo – šta god da se izdešavalo na političkoj sceni od tada.

”DPS više nema moć i ona se sve više urušava. Da je naš nosilac liste ispred koalicije Za budućnost Crne Gore Zdravko Krivokapić sa svojim tzv. ekspertima bio malo politički vještiji, danas bi Crna Gora već dobila završna mjerila za neophodna poglavlja i bile bi razblokirane institucije sistema. Ali, on je radi političke kohabitacije i zadržavajući okorele kadrove bivšeg režima, doveo Crnu Goru do toga da se danas nalazi u jednom političkom brlogu iz kojeg je teško izaći”, smatra Vukić.

„Što se tiče 43. Vlade, SNP je napravila veliki korak time što je u nju ušla i pored brojnih kritika i zamjerki. Imali smo jasne ciljeve i ostvarili smo ih. To su prvenstveno, istorijsko potpisivanje Temeljnog ugovora sa SPC i beskompromisna borba protiv kriminala i korupcije, koja ovih dana daje puni efekat. Nijedna vlada nije dala bolju i djelotvorniju podršku tužilačkoj i sudskoj grani vlasti.

Naši ministri su odradili dobar posao u Vladi i sigurni smo da će birači to prepoznati. U svakom slučaju, izbori su najbolji ispit na kojem će svakom od političkih subjekata građani odrediti mjesto. Sigurno je da je sve ono što je obećala građanima, 43. Vlada i ispunila“, zaključuje sagovornik iz SNP-a. c

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.